Svenska
Blog
UFC: Johnson vs Benavidez 2

UFC: Johnson vs Benavidez 2

Skrivet av Petter den 12 december 2013 kl 14:30

På lördag smäller det. Bra-nog å! Jag är rysligt taggad inför UFC on Fox: Johnson vs Benavidez 2-galan och har i vanlig ordning tippat lite på matchkortet. Hoppas att du gör detsamma i kommentarerna.

Demetrious Johnson vs Joseph Benavidez
UFC:s lägsta viktklass är tunn, grund. Delvis därför slåss Benavidez om titeln igen, bara månader efter att han försökte norpa guldskärpet av Mighty Mouse. Jag gillar Joseph, han är en mycket underhållande fighter men på lördag förlorar han - igen. Demetrious är för teknisk, för snabb, för rutinerad och har för bra kondition. Musen vinner på enhälligt domslut.

Urijah Faber vs Michael McDonald
Kvällens mest spännande fight såhär på förhand kommer att vinnas av Faber. McDonald slår stenhårt och är ung/hungrig och kapabel. Men Faber är för erfaren, har för stark brottning och kommer att submitta Michael med en strypning i slutet av andra ronden.

Joe Lauzon vs Mac Danzig
Dags för Joe att vinna lite nu igen, anser jag. Danzig kommer han att kunna submitta redan i slutet av den första ronden. Jag tippar på armbar.

Sam Stout vs Cody McKenzie
Stout är en chef. En riktigt sluggig dundersmiskare. McKenzie är horribel. Och kommer att bli knockad på lördag i den första ronden.

Klicka här för att kika på lite intervjuer

HQ