Svenska
Blog

UFC 168. Mina predictions.

Skrivet av Petter den 28 december 2013 kl 16:58

UFC 168: Weidman vs. Silva 2 is an upcoming mixed martial arts event to be held on December 28, 2013, at the MGM Grand Garden Arena in Las Vegas, Nevada. Jo jag tackar jag! Jag är fortsatt dunderklen, bara legat i sängen idag (igen) och feberfrossat bort timmarna. Vill dock inte gå miste om möjligheten att tippa på matchkortet inför det som på förhand är årets överlägset hetaste gala. Här kommer mina predictions:

Chris Weidman vs Anderson Silva
Weidman knockade som vi alla vet Silva i deras första möte. Detta efter att han plockat ned honom två gånger, träffat med flertalet rejäla krokar samt undvikit så gott som alla slag som Anderson kastade. När folk kallar Weidmans vinst under 162 för "tur" blir jag mer än lovligt irriterad. Karln gjorde allting rätt och vann för att han var den bättre fightern, den kvällen. Jag gillar Weidmans fightingstil, hans framtoning och övertygelse. Jag hoppas innerligt att han kan knocka Anderson igen. Jag tippar dock på Silva via domslut. Anderson kommer att vara hungrig och knivskarp och vinna via smart counter-striking.

Ronda Rousey vs Miesha Tate
Rousey är ostoppbar. För stark, för teknisk, för tjurig. Jag gillar verkligen Miesha Tate och hoppas att hon kan vinna via knock men tippar Ronda via armbar i första ronden. Jag tror ärligt talat inte att det finns någon inom UFC som kan utmana Rousey just nu. För bra, helt enkelt.

Josh Barnett vs Travis Browne
Gamle Pride-bödeln Barnett tar sig an Browne inatt och jag hoppas på en saftig fight inklusive slipad kickboxning och en rejäl submission. Jag hoppas att Josh vinner på sub och tippar också på att Josh vinner via sub (armtriangel).

UFC 168. Mina predictions.

"Men du! Du har drottningsylt över hela ansiktet."

HQ