Svenska
Blog
UFC Fight Night 36

UFC Fight Night 36

Skrivet av Petter den 14 februari 2014 kl 17:18

Imorrn smäller det, igen. Dags för UFC Fight Night 36 och för första gången på sju veckor tänkte jag tippa lite på huvudkortet. Som vanligt hoppas jag att du gör detsamma i form av en kommentar. Nu kör vi:

Lyoto Machida vs Gegard Mousasi
Machida gillar att dricka kroppsvätskor och att kicka folk i ansiktet. Mousasi var bra under sin tid som champ i Strikeforce men jag tror att tåget i princip gått för Gegard och att han kommer att bli knockad av en betydligt snabbare och mer teknisk Machida. Andra ronden, via huvudspark.

Ronaldo Souza vs Francis Carmont
Två kapabla (minst sagt) grapplers. Den ena starkare än den andra. Jag hoppas på en teknisk match på mattan och tippar Jacare som vinnare, på sub. Souza är ju utan tvekan en av de tre bästa submission-killarna inom hela UFC och har tidigare bevisat att han kan grappla med i princip vem som helst. Reak naked-vinst för Jacare i slutet av första ronden.

Erick Silva vs Takenori Sato
Silva är tillbaka efter att ha blivit knockad av Stun Gun. Sato är bra och har vunnit de allra flesta av hans senaste åtta fighter men på lördag tror jag att han kommer att bli utskåpad. Silva är för teknisk, för snabb, för oberäknelig. Jag tippar Erick Silva på knock i första ronden.

Viscardi Andrade vs Nicholas Musoke
Musoke, en av flera duktiga svenskar inom UFC, går sin andra match (i organisationen) på lördag mot Viscardi. Musoke är stark, vildsint, teknisk och uthållig medan Andrade slår hårt som en häst sparkar. Jag hoppas på vinst för vår svensk via submission men tippar faktiskt Viscardi på knock i andra ronden.

HQ