Svenska
Blog
UFC 170: Rousey vs McMann

UFC 170: Rousey vs McMann

Skrivet av Petter den 21 februari 2014 kl 19:03

Natten mot söndag smäller det, igen. UFC 170: Rousey vs McMann går av stapeln och jag är som vanligt ruskigt taggad. Matchkortet är inget att skrika sig hes över, direkt, men det ska bli spännande att se om McMann kan tänkas skapa problem för Ronda som hennes tidigare motståndare inte lyckats med. Jag har i vanlig ordning tippat lite på huvudmatcherna och hoppas att du gör detsamma i en kommentar. Here goes nathink!

Ronda Rousey vs Sara McMann
Ronda har vunnit alla sina matcher på armlås. Hennes armbar är fenomenal (såklart). Sara McMann har ett OS-silver i brottning under bältet och kommer definitivt att kunna stoppa Rouseys nedtagningar. Jag hoppas att Sara kan norpa bältet men tippar Ronda via armlås i slutet av den andra ronden.

Daniel Cormier vs Patrick Cummins
Cormier skulle ju som vi alla vet egentligen möta Rashad på lördag. Men Rashad pajade sitt vänsterknä. Istället hoppade den o-prövade, orutinerade brottarbrallan Cummins in i Evans ställe. Jag har njutit av Patricks humorproppade intervjuer inför matchen men tror att han kommer att bli krossad av en fullständigt överlägsen Cormier. Daniel är helt enkelt i en helt annan liga. Jag tippar knock-vinst för Cormier i första ronden.

Rory MacDonald vs Demian Maia
Rory har mycket krispig striking medan Maia har viktklassens överlägset bästa grappling. Jag hoppas att Maia kan plocka ned matchen på mattan (snabbt) och avgöra via någon tjusig submission men tippar Rory på en lite väl avvaktande och rätt sömnig strategi.

HQ