Svenska
Blog

UFC Fight Night 38

Skrivet av Petter den 23 mars 2014 kl 11:14

För första gången någonsin går en UFC-gala på en söndag. Inatt smäller det, alltså. UFC Fight Night: Shogun vs Henderson 2 går av stapeln i Ginásio Nélio Dias, Natal (Brasilien). Kortet är svagt men jag hoppas ändå på flera av matcherna som säkert kan komma att bli rediga strykfester. Jag har i vanlig ordning tippat lite på resultaten och hoppas att du gör detsamma i en kommentar. Here goes naaathink!

Maurício Shogun Rua vs Dan Henderson
De här herrarnas första möte var ett prygelpartaj utan dess like. Fem ronders vildsint käftpiskande från två legendariska farbröder. Hendo vann första matchen men kommer att förlora inatt. Shogun kommer att vara hungrig, en aning snabbare och framförallt yngre. Han kommer att knocka Dan i andra ronden, även fast jag hoppas på motsatsen, att Hendo smiskar Shogun så att håret trillar av (som när man skakar en mycket torr julgran).

Cezar Ferreira vs C.B. Dollaway
Cezar är en grappling-boss medan Dolloway har det märkligaste ansiktsuttrycket jag någonsin sett. Jag tippar därmed solklar vinst för brassen via submission (d'arce choke) redan i den första ronden. Det är svårt att slåss framgångsrikt med den här munnen.

Rony Jason vs Steven Siler
Sluggfest! Det här tror jag kommer att bli en toppenmatch, en riktig smiskrunda. Siler har gått från uträknad ultra-underdog till en ordentligt mustig herre som knockat och slagit ut flertalet rejäla motståndare (Mike Brown och Cole Miller bland annat). Inatt knockar han Jason som trots sin fina Vorhees-mask inte kommer att kunna mäta sig med Silers sylvassa boxning.

UFC Fight Night 38

Vilka tror du kommer att vinna inatt?

HQ