Svenska
Blog
UFC on FOX 11

UFC on FOX 11

Skrivet av Petter den 20 april 2014 kl 00:01

Inatt smäller det. Ordentligt å! Jag tänkte i vanlig ordning tippa lite på matchkortet och hoppas (också i vanlig ordning) att du gör detsamma i en kommentar. Nu kör vi.

Fabricio Werdum vs Travis Browne
Mainfighten är en mustig sådan såhär på förhand som jag sett fram emot sedan dagen den bokades. Jag tippar på knock out-vinst för Travis som verkar ostoppbar just nu. Armbågar, mot skallen. I slutet av rond ett.

Miesha Tate vs Liz Carmouche
Miesha är min favorit bland brudarna i UFC. Hon slår hårt, är helvild, tål ordentligt med däng och har grymt bra grappling. Inatt vinner hon över Carmouche eftersom hon är snäppet, på allt. Vinst via submission i början av andra ronden.

Donald Cerrone vs Edson Barboza
Stryktålig kickboxare mot stryktålig kickboxare, att båda dessa herrar dessutom lovat att de ska mötas i mitten och testa vems haka som tål mest - lovar såklart väldigt gott. Jag tippar Cowboy via knock. Han må ha en ganska stel stil men har mer rutin och är aningen mer teknisk med sina sparkar.

Thiago Alves vs Seth Baczynski
Alves är tillbaka! Kommer såklart att vara hungrig som en varg och även om Seth varit stabil sedan The Ultimate Fighter kommer han att somna när Thiago börjar kötta på med sina fruktade knän. Knock-vinst för Alves i andra ronden.

Jorge Masvidal vs Pat Healy
Två gamla (tekniska) supersluggers från Strikeforce möts i av en underkortets mest intressanta fighter. Jag hoppas på vinst för Jorge via knock-out men tippar Pat på domslut. Hans brottning är bättre.

Ariel (inte sjöjungfrun) snackar lite med Dana

HQ