Svenska
Blog

Mægesjiüke

Skrivet av Petter den 30 maj 2017 kl 13:01

Je, den er dejlig! Natten mot idag var spännande. Jag vaknade av att jag spydde, i princip, 00:20. Tänk dig en fontän, av mjölk, digestive-kakor och bananer. Det sprutade likt ur en mindre brandslang. Urrrgh-Aaaaa-aaaaah. Squirtz! Blafaaaah! Sängen, golvet, mitt nattduksbord, garderobsdörrarna. Allt täcktes med geggan och efter att ha spy-kutat mot närmaste facilitet - började processen om, från början. Vägg, handfat, toalettstol lackades gyllenbruna af undertecknad. I vissa kulturer hade det säkert passerat som "smakfull inredning" med tanke på hur jämnt och stilfullt jag lade mina spyor.

Städningen tog en dryg timme. Pappa-Petter®, på knä. Täckt av kräks. Torka, skrubba, svabba, putsa. Sen dusch. Och medan jag stod under vattenstrålarna och likt en erotisk Kardashian-syrra kastade med mitt schampodränkta hårsvall (tänk Playboy-videon med Ana Nicole-Smith, typ), började Frank skrikspy/lipa inne på sitt rum. Dyngvåt och stressad kutade en ny-spydd fader in på rummet och möttes av ungen från Exorcisten, fast utan våldsbrott och onaturligt hat mot Max Von Sydow. Frank hade hulkat ned hela sin säng, från topp till tå. Fem timmar senare hade vi båda fortsatt att ösa ur oss banan-mjölk-cocktailz och kunde somna, lite. 8:00 var det dock dags igen. Frankie-Boy körde en vända till, i hela sängen. Sen en till sväng i soffan vid tio. Och nyss en sväng till, i pappas famn.

Att vi två har fått magsjuka är förhållandevis lätt att räkna ut. Att sjukan härstammar från dagis (som är en häxbrygd av otäckheter och så alltid kommer att förbli) kräver inte heller någon universitetsutbildning för att fastslå. Jag går på semester på onsdagkväll och förmoooodar att jag inte kommer att återvända till jobb innan dess. Men en sommarblogg blir det, innan dess. Det lovar jag.

Mægesjiüke

Tisdagsmüz Deelüxxe™

HQ