Svenska
Blog
Pop Tarts gick inte hem, haha

Pop Tarts gick inte hem, haha

Skrivet av Petter den 24 april 2024 kl 16:35

- Usch... Blä. Vad smakar det? Gammal sylt?

Frank hegevall var inte nådig i sitt utlåtande av smaken på Pop Tarts Strawberry medan lillasyster Vega var en smula mindre kritisk, men ändå inte redo att smaka mer än en normalstor första tugga.

- Jag gillar det vita men allt annat smakar konstigt!

Jag köpte två lådor Tarts på Lidl igår eftersom det är USA-veckor där och eftersom jag älskar // älskar Pop Tarts. Nyrostat varma och krispigt söta är de verkligen utomordentligt, gudomligt goda, precis som mycket annat onyttigt superslisk från US of the A (Oreos, Twinkies, Ho-ho's) men domen från min avkomma är såklart ytterst tydlig: No More! 😁

HQ
Fanatec CSL Cockpit har anlänt

Fanatec CSL Cockpit har anlänt

Skrivet av Petter den 24 april 2024 kl 13:22

Den anlände under morgondagen, Fanatecs nya budgetrigg CSL Cockpit... Inklusive stolen och monitorfästet och jag bygger nu idag, för fullt. Tanken är att försöka recensera den på fredag, om jag hinner. 😊 Såhär långt känns den klart smartare sett till konstruktion och design än vad bilderna och förhandsinformationen skvallrade om, vid utannonseringen.

HQ
79 kronor för en Volvo

79 kronor för en Volvo

Skrivet av Petter den 24 april 2024 kl 13:12

Det här med mikrotransaktioner har verkligen ballat ur under de senaste åren. Ballat ur, fullständigt. Utöver King Kong-handsken i Warzone som kostar blyga 800 kronor (!), nio av bilarna i Gran Turismo 2 som kostar 1200 kronor styck (!) har jag snubblat över en Volvo 242 i mobilspelet Rally One som kostar 79 kronor. För en bil. I ett mobilspel. Och det är dessutom den billigaste bilen i spelet. 😂 Finns det verkligen gamers som köper dessa saker? För om Kong-handsken hade kostat 20 kronor - hade jag ju köpt den. Om bilarna i GT7 hade kostat 12 kronor styck, hade jag mest troligt köpt 50 stycken. Men 800 för ett vapen i Call Duty och 1200 kronor för en enda bil i Gran Turismo 7? Vem köper det?

Smutsgubbarna hos Beato

Smutsgubbarna hos Beato

Skrivet av Petter den 24 april 2024 kl 13:08

De alldeles otroligt begåvade / skickliga fusionmusikerna Dirty Loops är de senaste gästerna som hälsat på hemma hos Rick Beato och det är en mycket trevlig intervju med tre svenska übermusiker. Go!

Stellar Blade, Manor Lords + Sand Land

Stellar Blade, Manor Lords + Sand Land

Skrivet av Petter den 24 april 2024 kl 12:47

Ibland ställer hela grejen med publiceringsembargo för recensioner till det för oss. En smula, i alla fall. Som idag. Tre stora spel vars embargo går urt samtidigt, mer eller mindre. Detta innebär ju naturligttvis att alla tre recensioner dyker upp men det innebär också att färre läser två av dessa tre, då det blir "tjockt" på startsidan. Samtidigt är det ju naturligtvis skoj med en händelserik dag på siten och hålltiderna är som följer: Stellar Blade och Manor Lords recenseras idag 16:00 medan Sand Land betygsätts 17:00. Missa inte det.