Svenska
Blog
HQ

Destiny - Tog mig två dagar att förstå

Skrivet av phoricu den 11 september 2014 kl 22:41

Det tog mig 2 dagar att förstå vad Destiny är för ett spel.

I mitt huvud så såg jag framför mig ett storslaget sci-fi-epos a la Bungie style (älskar Halo) med grym story och häftiga karaktärer. Absolut så tänkte jag att de har haft mycket co-op tänk genom spelet men tänkte att det var en av ett "tillval" för dem som ville.

Nu har jag däremot insett att detta verkligen är en FPS-MMO i dessa rena anda. Storyn existerar knappt utan Bungie känns som de försöker måla upp en sandbox värld och att alla story missions egentligen bara är uppvärmning och någon form av "XP-grinding" för att sedan njuta av weekly challenges/quests och leta efter mer och coolare utrustning i en evighet tillsammans med ett gäng andra spelare.

Jag tycker Bungie förklarat upplägget för dåligt och att när du väl är inne i spelet får på tok för lite "stöd" för att försöka förstå vad du ska göra och varför. Samtidigt så får jag skylla mig själv som kanske ville skapa en bild av något som det faktiskt aldrig skulle vara!

Så ett varningens finger till alla som tror att detta är ett spel som man kommer njuta av ensam i soffan - Det är det helt enkelt inte utan det är så renodlat MMO som det kan bli!

Så för dem som vill ha ett FPS MMO så är säkert Destinythe shit, för oss andra blir det helt enkelt platt fall!

Någon mer där ute som känner ungefär som jag gör, eller är jag en förlorad själ? :)

HQ

Destiny alphan laddas ner...

Skrivet av phoricu den 12 juni 2014 kl 21:39

Så kom äntligen mailet jag väntat på sedan Sonys E3-show i tisdags kl 03 innehållande koden till Destiny alphan!

Laddar ner as we speak, 15 min kvar, ska bli enormt spännande då Bungie skapat två av mina absoluta favoritspel genom tiderna, Marathon och Halo!

Någon mer där ute som sitter likt mig ivrigt och väntar på att nedladdningen ska bli klar?