Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Råkat ut för en gamebreaking bugg i Surge :(

Alltså nu brinner det på riktigt, senaste bloggen handlade om min ilska jag känner när jag spelat spelet med alla brister det har.
Tro på fan att jag råkade ut för en bugg som gör det omöjligt för mig att ta mig vidare.
Det är ta mig fan helt jävla makalöst.

Ovan en bild på stället jag är fast på och förklaringen kommer nedan:

Jag behöver alltså en ny exosuit för att kunna öppna security doors och fortsätta frammåt i spelet. Jag dräpte nyligen bossen som krävdes för att komma åt just denna suit. Jag har även överhettat ledningen för att själva gallret till denna suit skall öppna sig. Tricket är att den fortfarande är som i en glasmonter. Denna glasmonter ska man då slå sönder med sitt vapen och sedan ta exosuiten. Pang boom så ska man kunna ta sig förbi security rooms.

Men helvetiska satans fan så går detta glas inte att slå sönder, tror jag bankat med alla de 30 ish vapen jag har till förfogande men det går verkligen inte sönder. Inte nog att det tog kanske 1 timme innan jag förstod att exosuiten verkligen var där den var så går den inte att komma åt.

Jag kan nu inte ta mig vidare i spelet alls förrän en patch till spelet släpps.
Har läst om några till som råkat ut för samma sak. Det är ta mig fan skamligt att spelen släpps i det skick som The Surge.

Tur det är helg och man kan ta sig en sup, skål och hej

På återseende spelhelvete

The Surge får mig att slita mitt hår!

Jag är riktigt jäkla förbannad nu, så pass att jag nyligen klämt tag om min DS4 kontroll och näst intill mosat den med den där extrema råstyrka man får i pressade situationer. Kontrollen knakade ordentligt medans en svettpärla rann ned för mitt genomröda förbannade pannben.

Låt mig säga först att spelet är så pass intressant och roligt i upplägget så jag har svårt att sluta spela det.

MEN

Faan vad jävla dålig hitbox det är på fienderna. Jag slår igenom dem utan att slag registreras, dör såklart direkt efterråt för att man är så helvetiskt jävla seg så man inte kan backa undan. Det händer konstant, jag svingar med vapnet och slaget som glider igenom fienderna medans de sedan kommer med en attack som i princip one hittar mig.

Oftast sker det vid lutande mark såsom små backar eller i trappor.
Även att när man gjort en lock-on på en fiende och möter nästa kan man inte switcha mellan dem lite snabbt utan det är ett jävla bök att få till det och då är det för sent.

Samt att gubbjäveln man spelar som registerar ungefär 78 slag när man slår mot en fiende så när man försöker dodga efter en attack så går det inte för man har råkat trycka för mycket på attack så gubbjäveln står och fortsätter med en ultraseg combo tills man såklart dör efter ett par träffar för man har inte möjlighet att dodgea.

Att i princip alla attacker från fiender glider igenom min guard när jag håller den uppe gör mig bara mer förbannad. Jag kan hålla in guardknappen men så kommer fiendeattacken och totalt krossar min HP till grunden.
Ofta så fungerar inte counterattacken för att fienden kommer igenom min guard så att countern misslyckas. Än fast man i tidigare situationer mot samma fiender så har man lyckats med countern.

Längesedan ett spel gjorde mig så genuint förbannad alltså, men det värsta är att jag vet att jag kommer utsätta mig för skiten senare ikväll med.

Jag hatar videokameran till Samsung S8+

Jag förstår inte riktigt vad felet är, men jag ogillar verkligen kameran till Samsung S8. Den känns i mångt och mycket sämre än kameran till S6 edge som jag hade tidigare och aldrig jävlades. Jag fick alltid bra bilder/filmer med den både inomhus och utomhus.

Foton inomhus utan blixt blir grynigare och sämre än de jag fick till med den gamla mobilen.

Värst är fan i mig när man ska filma och trycker på record. Kameran zoomar som in en jävla bit bara för att jag ska filma och det blir direkt dålig kvalite. Alltså man börjar inte bara filma direkt med samma bild som man tar foton med utan den hoppar som in i filmläge och zoomar in automatiskt.
Sedan när jag rör kameran är det som en delay eller inputlag och rörelser blir jäkligt konstiga och man får som en yrselkänsla när man kollar på filmen. Svinkonstigt, kan som inte förklara det bättre men det känns som att rörelser är lite snabbare i videon än i verkligheten.
Samt stötstabiliseraren är även den helt värdelös i jämnförelse med S6 edgen jag hade innan.
Det känns inte naturligt när man filmar och rör sig

Jag drar mig ifrån att filma med kameran nu vilket är lite trist. Det är vad jag känner just nu så här någon månad senare med S8 plus.
Det kan vara någon inställning jag har påslagen eller inaktiv som ställer till det , men just nu är det som det är.

Fidgetspinners skonar mina naglar ifrån bitardödn

Det har ju onekligen blivit populära på slutet bland ungdommar att ha en fidgetspinner. Jag har själv velat ha en ända sedan jag såg dem för första gången i en random video på youtube. Jag förstod inte riktigt varför jag ville ha en gimmickpryl som bara går ut på att snurra runt.

Jag har dock nästan så länge jag kan minnas varit väldigt stressad av mig. Jag biter på allt jag ser, i synnerhet mina naglar. Nu har jag haft tillgång till ett par fidgetspinners lite över en vecka och under den veckan har jag gått igenom en födsel och fått en dotter som föddes 6 veckor för tidigt. En riktig nagelbitare kan man ju nästan säga.

Men för första gången sedan lågstadiet har jag inte bitit på mina naglar en enda gång under hela denna vecka. Däremot har jag använt dessa spinners så pass att det känns som att blåsor är på väg att yttra sig på insidan av mitt långfinger.

Ja kort och gott så fungerar dessa spinners för mig på ett mer positivt sätt än väntat.

Längst upp en bild på spinnern jag allt som oftast sitter med när jag läser, ser film eller surfar. Samt en bild på nykomlingen och mitt bitskonade finger.

Lillkrigarn har just passerat 2kilos gränsen och väger nu stadiga 2010g

Ha det gott

Jag måste ju bara visa upp lilljäntan innan man attacksomnar!

30 timmar senare så valde denna brutta att hennes 1:a med kokvrå var för litet och ville ut i vida världen.

1965g och 43cm stor

Snacka om att komma i raketfart, när min sambo började känna täta värkar och blev flyttad till förlossningssal så tog det 1 krystning och maximalt 3 minuter i det rummet så var hon ute.

Alla värden har sett bra ut hittills och hon hade bra tryck i skriket och vi mår bra. Sjukt trötta dock så nu blir det sömn.

Lillen är flyttad upp till Neonatala avdelningen där de har full koll på henne, rätt vad det är så tycker hon sjukhuset är för litet med och smiter iväg innan oss.

Sov gott alla och tack för de peppande orden på förra bloggen, de värmde ordentligt:)