Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Grymt väder, så har kikat till gården lite

Börjar med den lilla boden vi har på tomten. Det är alltid lika jävligt att gå in där för första gången sedan förra sommaren. Spindelnät och övergivna getingbon trängs med barnleksaker och krattor. Lika bra att gå in förberedd och visa att man inte kommer ta någon skit.

Sedan blicka ut över ägorna och inse att man kommer nog få ta tag i att köpa riktig häcksax denna sommaren, buskarna har vuxit till sig något så överjävligt.

Gården fullkomligt överöst med små löv som inom sin tid skall krattas upp. Men solen skiner i alla fall och det känns förjävla gott, tror jag sätter mig på en stol och tar dessa problem imorgon istället!

Sådär då har man äntligen en ny mobiltelefon

Det blev en Samsung S8+ Orchid Gray

Kom på posten idag, ska bli ruskigt trevligt med en ny telefon.
Har inte hunnit klämma jättemycket på den än men spontant känns den skönare i handen än vad min gamla S6 edge gör.

Några tveksamheter såsom fingeravtryckssensorn bredvid kameralinsen på baksidan, samt att Bixby har en dedikerad knapp.

Men i övrigt tror jag att det är en grym mobil som kommer ge mig en hel del glädje kommande åren. Alltid kul med ny elektronik.

Passande att Lyxfällan går på tvn!

Pepsi Max Ginger var ju för fasiken vansinnigt go!

Stötte på drickan idag när jag handlade lite husmanskost till lunch på den lokala macken. Kände mig bara tvingad till att testa den, hur dålig kan den vara liksom? Jag har sett ett par här som spytt galla över den, samt hört ett par i min omgivning som högljutt hatat drycken. Och jag förstår inte riktigt varför, den var ju supergod!

Helt klart väldigt mycket smak i den, man känner av ingefäran direkt. Ingefära har en lukt och smak som tilltalar mig väldigt mycket. Men då den är väldigt stark så kan den ta över direkt i vad man nu ska ha denna buckliga rot till. Jag tycker dock inte så är fallet här, utan tycker att den gör sig utmärkt i colasmaken.

Jag vet inte riktigt men får en liten känsla av smält cola (igloo, den med två pinnar) isglass av den, smaka gött som attan.
Jag hoppas Pepsi kommer fortsätta med den och inte att det bara var en testsmak som finns tillgänglig under en kort tid, köper garanterat igen.

Möjligtvis även blanda i nått starkt i helgen, vad de än må vara lär de inte ta över smaken i drickan.

Skål

Att ta låttexter ordagrant!

Carola gick ut med ett statement med sin låt Fångad av en stormvind. Nämligen att hon aldrig slutat tro att efter varje natt väntar gryningen.
Inte för att jag tror att någon annan tvivlat på det heller, förrutom de allra extremaste "jordens undergång"-anhängare så är det lite småroligt. Det är ungefär som att säga "jag har aldrig slutat tro, att jag måste äta mat annars överlever jag ej".

Glenmark hakade på i sin låt Mare Mare och började slå vad om saker på en söndagmorgon. Om man inte vet vad man gör på en söndagsmorgon så kan man ju sätta hundra spänn på att havet finns där ute än.

Om någon går med på vadslagningen är tveksamt, själv är jag ganska övertygad om att havsnivån ökat senaste åren och inte minskat i och med den globala uppvärmningen. Det är nog ingen högoddsare på världens olika bettingsidor. Så om du sätter hundra spänn på det, förvänta dig inte att leva i grandios lyx dagen efter den söndagen vilket fall som helst.

Sedan kommer Mikael Rickfors och säger att han ska köpa vingar för pengarna och flyga ut över ängarna. Förmodligen för de pengar han vann på att satsa hundra spänn på att havet finns där ute än.
Är det alltså flygplansvingar och ett helt flygplan han skall köpa och sedan flyga lågt över ängarna? Eller tänker tokstollen att han ska köpa vingar och fästa på ryggen likt en ryggsäck för att sedan göra ett försök utan höjdavsats att springa snabbt tills han lyfter och hans vingar får luft under sig? Ett annat citat ur hans text är:

"För det finns en särskild mening med att bara finnas till. Att göra det man måste är att göra det man vill. Jag skymtar en förmögenhet i skuggan av en dröm där fåglarna är vilda när dom vaknar ur sin sömn"

Första meningen är för djup för att ens starta en diskution om, men den andra meningen ställer jag mig lite frågvis emot. Alltså det jag är tvingad till att göra är det verkligen vad jag vill göra? Det finns så sjukt många saker som man måste göra här i livet, som jag gärna klarat mig utan och inte alls vill göra. Några få exempel är väll kanske att ta hand om disken, tvätta, betala räkningar, betala för mat, slippa betala PSNs månadsavgift.
Somnar en vild fågel så gissar jag att den är vild när den vaknar med, just saying!

Fan, kanske inte ska ta alla låtars texter ordagrant framöver och bara tralla med i stället :)

En Dark Souls figur med lägre pris

Fick hem denna idag, såklart med min tur så var en sak defekt i boxen. Själva plattan som figuren skall stå på har som två pluggar man sätter fötterna i för mer stabilitet, en av dessa pluggar var tyvärr av.

Men det gör mig inte så mycket, figuren står relativt stadigt utan stativ och tror inte denna figur kommer bli något större värde av med tiden som samlarobjekt.

Figuren föreställer alltså Faraam Knight ifrån Dark souls 2, ett spel som får mer ris än ros ifrån många Dark Souls fantaster. Men ett spel jag fullkomligt älskar.

Har redan en Faraam Knight figur som följde med collectors edition av Dark souls 2 när det begav sig. Än fast denna är lite mindre så tycker jag nog denna är mer detaljerad. Jag tycker också att vikten på den lille figuren är helt okey, det är lite tyngd i den 17cm virile krigaren. Samt att det följer med en sköld till figuren och inte som i collectors edition att figuren ska hålla i 1 svärd i varje han. Har alltid tyckt det sett konstigt ut på honom.

Det följde även med en dolkliknande kniv, ett extra svärd samt en slida för ett av svärden.

Har för mig jag sett någon tidigare som sagt att de funderat och varit sugen på någon figur ifrån Dark souls serien men att priset alltid varit förjävligt. Då tycker jag nog det här är ett alldeles ypperligt tillfälle att införskaffa.
349:- gick denne figur på vilket är en fis i rymden jämnfört med priserna på de allra exklusivaste figurerna som finns tillgängliga.

Ha de gott:)