Svenska
Blog

Soliga skurar i Maj

Skrivet av robthedog den 31 maj 2011 kl 23:08

Ja, ännu en rätt så bloggfri månad minst sagt. Värmen är duktig på att få bort mig från datorn. Det kan också va som så att jag hamnat i någon form av svacka när det gäller spelintresset. Men trots det har jag lyckats klara ut Might & Magic: Clash of Heroes på Xbox Live Arcade och även spelat en hel del multiplayer på det.

Jag har även kommit fram till att det trots allt finns en hel del jag ser fram emot i år. Jag gjorde ju en blogg tidigare i år där jag noterade den stora bristen på spel som sticker ut och som kan locka. Om jag skulle nämna nästa månads mest lockande spel för mig så skulle det va Shadows of the Damned. De senaste trailers som jag fått se har bara gjort att jag känt mig mer och mer lockad. Detta är ett spel jag hoppas på och som jag tror kan bli riktigt bra. Jag hoppas verkligen att vi får se mer av det på E3.

Annars ser Alice: Madness returns ut som ett spel som kan bli en hit eller miss. Efter att ha kollat på lite trailers blir jag orolig för hur väl det kan spela. Jag förblir skeptisk men samtidigt hoppfull.

Som en liten bubblare får man väll säga att Duke Nukem Forever är lockande. Enbart pga dess legendariska status. Ett spel som jag är nyfiken på om det kommer sågas eller älskas av kritikerna. Älskas det så är det väldigt troligt att vi kommer få se mer av han ganska snart efteråt igen då Gearbox är ett riktigt begåvat gäng. Jag kommer antagligen spela det bara för att jag känner att det är ett spel som redan innan det släppts har höjts till kultstatus.

E3 kör äntligen igång nästa vecka och vi ska få se på Nintendos nya konsol och förhoppningsvis även få se iaf någon potentiell sleeper hit och något lockande till vardera konsol.

Soliga skurar i Maj

Det känns fortfarande som att det finns så mycket mer man vill veta om detta spelet.

HQ