Svenska
Relic (Boardgame)

Relic (Boardgame)

Skrivet av rothack den 28 augusti 2016 kl 19:37
This post is tagged as: Warhammer, warhammer 40k, boardgame, brädspel, nostalgi, talisman, universum, Relic, youtube, unboxing

Har länge funderat på att börja samla på olika brädspel men har aldrig riktigt tagit mig råd till att börja med det.
Därför är det med glädje jag kan skriva att jag äntligen skaffat mitt "riktiga" brädspel och min samling har äntligen börjat!
Hade först tänkt att skaffa spelet Talisman, som jag spelat en del i min ungdom. Jag kommer ihåg att jag och min morbror brukade spela det när han var hemma och jag tyckte det var så sjukt coolt att spela det med honom. (Åldersskillnad på 14 år mellan oss)
Därför var min första tanke på att skaffa just Talisman, men efter att talat en del med butiksägaren för den lokala spelbutiken så rekommenderade han spelet Relic, vilket har influerats väldigt mycket från spelet Talisman men "förbättrats".

Jag har ännu inte hunnit testat spelet utan har bara läst regelboken än så länge, men ser verkligen fram emot att testa det inom en snar framtid!

(För att se en unboxing-video av spelet så kan ni trycka på länken nedan så kommer ni till min video)
https://www.youtube.com/watch?v=YQxji0YGuZ8

HQ
Gamestop loot!

Gamestop loot!

Skrivet av rothack den 16 juli 2016 kl 12:29
This post is tagged as: Gamestop, fun, sweden, swedish, sverige, spel, loot, gamestop loot, metal gear, nuketown, cod, youtube, unboxing

Jag handlade lite loot på gamestop som var på rea! (Mininons sakerna fick jag gratis) Det blev en Diamond dogs t-shirt och sedan en Nuketown t-shirt.

Sedan fick jag även hjälpa hon som stod i kassan med att få igång hennes pokémon Go XD haha

För att se min unboxing så får ni besöka denna länk:
https://www.youtube.com/watch?v=FwgnMSdPcls

HQ
Pokémon Go!

Pokémon Go!

Skrivet av rothack den 15 juli 2016 kl 13:14
This post is tagged as: pokemon go, pokemon, sverige, svenska, spel, android, promenad, sår, roligt, gotta catch'em all

Jag vet att det är många som skriver om detta spel just nu, och även jag tänkte ge mig in i leken!
Jag har haft Pokémon Go i en vecka nu och den inbyggda stegräknaren i mobilen har äntligen fått börjat jobba lite!
Spelet är verkligen skitbra enligt mig, då det får mig att ta mig utanför lägenheten och går på låååånga promenader (vilket jag har haft svårt med förut).
Den enda nackdelen som jag upplevt är, skavsår, blödande tår och tvätthögen börjar växa i en alarmerande fart!
Har ni samma problem som mig, eller är ni mer förberedda/tränade än mig? :p

Total War: Warhammer

Total War: Warhammer

Skrivet av rothack den 24 maj 2016 kl 09:44
This post is tagged as: Warhammer, Total war, total war warhammer, pc, limited, svenska, swedish, chaos, spel, games

Nu väntar jag bara på att få mitt spel i brevlådan! Förhoppningsvis så får jag det idag,( men med min tur så kommer det vell nästa vecka) och då skall jag äntligen få "kötta" lite orchs och annat smått och gått. Jag har länge varit ett fan av total war serien och älskar deras nya riktning de tagit, då de inkluderat fantasy med både monster och magi!
Älskar all historia som ligger bakom alla raser i warhammer världen och ser verkligen fram emot att få ta mina första steg där!

Nu tänkte jag kolla med er, vilken ras kommer ni att köra som? Eller vilken ras skulle ni ha kört som om ni haft spelet? Själv kommer jag att börja med Chaos, då de alltid varit en av mina favoriter i warhammer universumet.

Avengers - Civil War (Tankar kring filmen) !!SPOILERS!!

Skrivet av rothack den 1 maj 2016 kl 21:55
This post is tagged as: Avengers - Civil War, recension, arg, dåligt, captain america, svenska, film, bio, besviken, spoilers, moral, skurk, tankar

SPOILERS.SPOILERS


Ni har nu blivit varnade och därför anser jag att jag kan fortsätta att skriva mitt omdöme till den nya Avengers filmen, och de är väldigt blandade om jag skall vara ärlig.
Jag skall fatta mig väldigt kort då det egentligen är en grej som jag stör mig på och egentligen förstör hela filmen, och det är vilken som framställs som hjälte. (Captain America) Tydligen så gäller inte lagar och regler när man är hjälte och hur det hela framställs i den här filmen så vet jag inte om man skall oroas över hur världen ser på just lagar. Tydligen är det bättre att ta den i sina egna händer och ignorera allt som har med moral att göra, att beskydda en brottsling på grund av att det är sin bästa vän anser jag inte är anledning nog. Speciellt inte när denna brottsling är en hjärntvättad mördare som har flertalet personer på sitt samvete och om fel personer får tag i honom så läggs fler namn till i listan.

Mina frågor är: Varför lämnade han aldrig in sig själv? Om han nu ångrade alla dessa mord så borde han ha gjort det, eller?
Sättet att beskydda sin vän anser jag är helt galet, då CA bryter allt som regler heter istället för att försöka lösa problemet som man brukar göra. Är det för att även han lever i en slags fantasivärld där "jag" vet bättre än alla andra, eller?

Jag vet ärligt talat inte, men jag störde mig enormt på det här i filmen och det förstörde helt vad jag tyckte om filmen. Hade jag gett filmen ett betyg så hade det fått 3/10, den hade antagligen fått bättre om en det hela inte gick ut på att CA var den stora hjälten även fast han är skurken i mina ögon.

Vad tycker ni? :)