Svenska
Blog

Intryck av 3DS

Skrivet av Samba_p den 28 mars 2011 kl 13:04

Så jag kom precis hem från Gamestop här hemma i Kalmar. Va där för att lämna in lite spel och förhandsboka Brink till 360.

Så gamestop va tomt när jag kom dit, killen som jobbade stod och spelade Nintendo 3DS, så jag frågade om jag fick prova på att medan han fixade med min förhandsbokning.

Första intrycket va "shit detta är sjukt", lirade Street Fighter by the way. Så om någon har tvivlat på 3D så behöver dom inte vara oroliga.

Nu problemen jag har med 3DSen och handheld gaming i allmänhet. Introt av Streetfighter va sjukt snyggt och häftigt men så fort man började spela, Ryu vs Chun-Li, så föll det bort för mig, koncentrerade mig på matchen och då föll 3D bort, då va det som att lira på en vanlig DS.

Det andra jag tänkte va, fasen va litet allt va, detta skulle vara så mycket bättre på en TV, jag kommer alltid vara en konsol gamer, iallafall tills jag köper mig en WP7 vid årsskiftet.

Det sista va button layouten, detta är ett nintendo problem för mig och egentligen bara en vanesak, varför är B/Back knappen där PS och XBOX har sin advance button, tog mig iallafall 30sek längre tid att börja lira matchen för jag tryckte tillbaka hela tiden. Lirar man mycket Nintendo så är detta nog inte ett problem, men för mig va det irriterande.

3DS är med största sannolikhet jättestort för handheld gamers men det va inte tillräckligt för att få mig att köpa en.

HQ