Svenska
Blog

Halo 4 Limited Edition

Skrivet av Samba_p den 17 maj 2012 kl 10:13

Har äntligen kunnat förhandsboka Halo 4, har väntat på att dom skulle utannonsera special editions. Tror inte jag har köpt en standard edition av ett Halo spel än så länge och trditionen håller i sig.

Mina tankar om denna edition. Låter som en bra deal, ser verkligen fram emot den 90minuter långa serien Forward unto Dawn special edition.

Det som upprör folk mest är "Specializations". Det verkar som om du kommer kunna låsa upp saker tidigt genom att köpa denna edtition vilket kan ge dig en fördel i multiplayer.

Vad som gör Halo så härligt är att alla startar matchen på lika vilkor och detta ser ut att kunna förstöra det. Men vi vet ännu inte tillräckligt mycket om Specializations för att kunna dra slutsatser, vi vet inte om dessa kommer att påverka gameplay och om det gör dig bättre, kan bara vara estetiskt. I gårdagens Halo bulletin borta hos halowaypoint så står det att specialization kan påverka din rank och customization options, inget av dessa gör dig till en bättre spelare. Sen har du det faktum att man låser upp vapen via rank, men inget vapen är bättre än det andra, alla har styrkor och svagheter. Det ända du låser upp är egentligen ett nytt sätt att spela på.

Försöker inte försvara spelet, men jag anser att man ska vänta att dra slutsatser innan vi vet mer, kommer få mer fakta om Specializations under E3

HQ