Svenska
Blog

Varför jag hatar sommar

Skrivet av Samba_p den 28 maj 2012 kl 10:21

Under det tidiga 500 talet så kom det fram att myggor va Djävulens hantlangare. Myggor skapades i Helvetet för att sedan släppas lösa på jorden där dom skulle göra folk så galna så att dom sedan skulle begå hemska handlingar som gjorde att att dom sedan skulle hamna i helvetet. Myggor va ett sätt för djävulen att samla på sig fler själar. När släpptes dessa myggor lösa? Under sommaren då det va lika varmt på jorden som i helvetet. Detta är en sann historia.

(p.s denna historia är påhittad för att tjäna mitt syfte)

Myggor är det stora problemet men vi har också:

fästingar, getingar, varma nätter, myror, svettiga dagar, barbröstade gamla män, ingen bra sport på tvn och solen går alldeles för tidigt.

Jag tar vinter framför sommar vilken dag som helst, visst under vintern så har vi problem som kyla och snö men dessa problem kan man fixa genom att skyfla bort snön och klä på sig mer. Det finns inget du kan göra mot värmen, även om du klär av dig naken så kommer du fortfarande vara varm, att ta en dusch eller bada hjälper bara just då och inte när jobbar eller lever ditt vardagliga liv. Och jag har extremt svårt att sova under varma nätter och då sover jag naken året runt.

Nu ska jag inte säga att jag gillar vinter men den är att föredra framför sommar. Vår och Höst är perfekt, lagom kallt och varmt, inte för ljust eller för mörkt.

Vet inte varför jag skriver detta för det är inte så att vi kan bojkotta sommaren eller hoppa över den. Men efter att ha haft en mygga hålla mig vaken hela natten så behövde klaga lite.

HQ