Svenska
Blog

Day Z

Skrivet av Samba_p den 6 juli 2012 kl 18:28

Det var väldigt länge sen det släpptes eller snackades om ett spel som fick mig att vilja byta plattform, det senaste va Halo, det tog ett tag men jag bytte från Playstation 2 till 360 när Halo 3 skulle släppas, efter det har det inte funnits något som får mig att vilja byta till PS, Nintendo eller PC, fram tills nu.

Day Z har verkligen exploderat, alla verkar spela det och jag förstår verkligen varför, äntligen ett riktigt Zombie spel. Det som gör det intressant är samma sak som gör The Walking Dead så bra. När vi hamnar i en liv och död situation så förändras vi, många av oss ser oss själva som bra och goda människor och jag tvivlar inte på att vi är det men när vi möter någon som kan hota vår eller våran familjs/vänners säkerhet?

Dom videos som man sett från Day Z när folk möter randoms, folk man inte känner visar detta väldigt bra. Denna person är troligtvis en bra person men han är här för att överleva, göra vad som behövs, jag borde döda honom för jag kan inte lita på denna person. Men en extra person i gruppen skulle göra saker lite lättare, vad gör man?

Så jag har börjat kolla på datorer och det finns väldigt mycket där ute. När jag köper något så planerar jag att ha det några år så då är det lika bra att köpa det bästa, här är det största problemen med St datorer. Det handlar om mycket pengar och hur länge kan jag räkna med att detta håller och kan lira alla dom bästa spelen. Sen har jag inte en aning om vad som är bäst eller hur mycket han brukar lägga, 10.000-20.000kr?

Sen är frågan, kan vi någonsin se ett spel liknande Day Z på konsoler? Kommer vi kunna lira 50 pers på en map/server? Eller ha så stora områden? Finns teknologin för att kunna göra det på 720 eller PS4?

HQ