Svenska
Blog

Dags för slutspel

Skrivet av Samba_p den 22 april 2013 kl 09:42

NHL har bara några får matcher kvar och NBA har precis börjat sitt slutspel, hade sina första matcher denna helgen.

Sedan lockouten i NBA förra året så har jag inte följt mitt Denver Nuggets särskilt noga. Någon gång i månaden kollade jag in NBA.com för att se om dom fortfarande låg på slutspels plats, vilket dom klarade och slutade på 3e plats i western conf om jag läste rätt, sjukt bra. Kollade in första matchen mot Golden state warriors och WTF? Hela laget är i princip utbytt, den enda som finns kvar sedan innan lockouten är Ty Lawson, stora förändringar men det verkar ju funka, ska bli intressant att se vad dom kan göra.

I NHL så går mitt Islanders som tåget, 8-0-2 i dom 10 senaste matcherna, samma siffror som Blackhawks och Capitals har för tillfället. 3 matcher kvar och det bli att sitta uppe att se dom alla. Man får njuta så länge man kan för som islanders fan så är detta en ganska ovan situation.

Största nyheterna denna säsong, att Seattle kanske får ett NBA och NHL lag. Supersonics kommer med största sannolikhet tillbaka till Seattle och Coyotes ska försöka flyttas pga ingen ägare, Quebec och Seattle verkar vara dom två största alternativen. Vet inte hur det är med er men i varje NHL spel som man har kunnat göra sitt egna lag så har jag gjort ett Seattle lag i samma färger som Seahawks använder sig av så jag hoppas verkligen att Coyotes flyttar till Seattle.

HQ