Svenska
Blog

Spel i 2015

Skrivet av Samba_p den 26 december 2014 kl 13:27

2014 blev ett ganska mediokert år enligt mig, många spel som inte levde upp till hypen, spel som helt enkelt i fungerade som dom skulle och spel som blev framflyttade. Hur som helst nu glömmer vi detta och ser fram emot 2015 som verkar bli helt sjukt. Mina topp 5 spel och spel som jag med största sannolikhet kommer att köpa, men det ska understrykas att om det är något som 2014 har lärt mig så är det att jag ALDRIG mer kommer att förhandsboka ett spel.

Börjar med spel som jag verkligen ser fram emot men som inte nådde topp 5. Är inte mycket för japanska spel och jag har aldrig lirat ett Platinum spel men Scalebound ser väldigt kul ut. Rise of the Tomb Raider, Battleborn, Batman Arkham Knight.

5. Quantum Break: Finns inte så mycket att säga, från skaparna av Alan Wake och Max Payne, Remedy. Spelet ser otroligt snyggt och intressant ut.

4. Halo 5: Borde vara högre på min lista, älskar serien men det är svårt att bli riktigt hypad av en serie som varje år släpper ett nytt spel av något slag, man vänjer sig. Men jag vet att allt jag behöver göra är att läsa böckerna för att få igång hypen.

3. Star Wars Battlefront: Gud, vet inte hur många timmar jag spenderade i singleplayern på mitt Playstaion 2, ser verkligen fram emot att få testa Battlefront online.

2. The Witcher 3: Har inte lirat något av dom tidigare Witcher spelen, har aldrig varit ett stort RPG fan from tills nu, det är något med den nya generation av konsoler. Vet inte om jag bara blivit trött på FPS spel och vill testa något nytt, eller vad. Men hur som helst, bland dom största spelvärldarna vi sett, fullt med saker att göra och allt ser fantastiskt ut. spelet låter nästa för bra för att vara sant men jag håller tummarna.

1. The Division: Jag borde veta bättre, bli hypad av ett Ubisoft spel!? Bland topp 5 förra året fanns Watch Dogs, The Crew och AC Unity, köpte inte något av spelen. Om detta spelet funkar som det ska så kommer det att bli det Destiny som jag hoppades att Destiny skulle bli. RPG Shared World Shooter, gillar verkligen konceptet, Destiny va först och trampade väldigt snett, förhoppningsvis så tar The Division nästa steg i denna genre.

HQ