Svenska
Blog

Min karaktärslista till SSB 3DS(1)

Kommer nu börja på en bloggserie. I dessa bloggar kommer jag att skriva om karaktärer jag önskar mig i nästa Super Smash Bros. Eftersom det ska komma till både 3DS och Wii U så skriver jag två separata listor för båda. Båda av min listor kommer bestå av exklusiva karaktärer till 3DS och Wii U.

När jag först började skriva listan så skrev jag endast karaktärer till Wii U-versionen, men det var otrolig många karaktärer jag ville ha. Sen kom jag på att det ska komma en 3DS-version och kom jag på iden med exklusiva karaktärer.


Mario

Mario
Luigi
Peach
Bowser
Waluigi

Waluigi är ett av karaktärer jag mest vill ha i nästa Super Smash Bros.
En annan karaktärer jag vill ha är Bowser Jr, men han sparar jag som en exklusiva karaktär till Wii U. Waluigi ska bara finnas med i 3DS-versionen.


Donkey Kong

Donkey Kong
Diddy Kong
Dixie Kong

Om ni undrar om King K. Rool så spara jag han till Wii U-versionen, medans Dixie Kong är exklusiv till 3DS-versionen. Eftersom Dixie Kong var planerat till Brawl och eftersom jag vill ha mer kvinnliga karaktärer så valde jag henne.

The Legend of Zelda

Link
Zelda/Tetra
Ganondorf

Här är tanken att Zelda-karaktärerna är sina Toon varianter, medans TP/Skyward Sword-versionen av dem ska vara exklusiv till Wii U.
Zelda/Tetra ska funka som Zelda/Sheik. Ganondorf ska ha sina två svärd från Wind Waker och inte vara en klon av C.Falcon.

Wario

Wario

Tanken var att en till karaktärer från Wario Land-serien skulle vara med, nämligen Captain Syrup. Men tyvärr så hade jag redan så många karaktärer.


Metroid

Samus/Zero Suit Samus

Om ni undrar om Ridley, så är han för stor. Passar bättre som boss eller kanske som Assist Trophy.


Fire Emblem

Marth
Krom

Tanken var att även att Roy skulle återvända, men ännu gång var det redan för många karaktärer. Krom kommer från det kommande Fire Emblem till 3DS och kommer vara exklusiv eftersom hans spel är bärbart.

Yoshi

Yoshi

Baby Mario kan vara en tanke, men det känns inte rätt att slå bebisar...

Min karaktärslista till SSB 3DS(1)

Har nu Illustrator på datorn, så nu kan jag sätt ihop bilder.

HQ