Svenska
Blog
Jag spelar retro: Mother

Jag spelar retro: Mother

Har på senaste tid spelat väldig mycket Super Smash Bros Brawl. Men nu har dagen kommit(för andra gången) som jag inte skulle komma, mitt Wii kan inte läsa skivor!!!
Jag har tidigare haft detta problem och då skickade jag in den till Bersala och dem fixade det. Toppen, men denna gång vet jag inte om dem vill fixa denna gång. Har nyligen skaffad Homebrew Channel och jag tror dem inte kommer fixa det åt mig om dem ser att jag har den kanalen. Jag kan ju ta bort kanalen från Wii, men tänk om dem på något sett kan se om jag har haft den kanalen?

Så därför kanske jag ska skaffa ett ny Wii på Fredag, denna gång få det bli en svart.
Jag ska fortfarande ha kvar mitt gamla Wii på grund av alla Vitrual Console spel jag har på den.

Så länge tänkte jag spela lite andra spel jag inte har spelat än och det kommer mest bli spel från NES, SNES, GBA och kanske även N64 och PS1. Några spel jag ska spela är The Legend of Zelda: Minish Cap, Mother, Earthbound, Donkey Kong Country 3, Yoshi´s Island och Mario & Luigi-seriern.

Just nu spelar jag Mother. Har tidigare spelat Mother 3 och det spelet har tillsammans med Kingdom Heart 358/2 Days vart dem mest känslosammaste spelen jag har spelat. Har inte kommit så långt än, men så länge är spelet rätt så nice.

HQ