Svenska
Blog
Dagens + förra veckans spelköp!

Dagens + förra veckans spelköp!

Eftersom jag hade fått ett Gamestop "gift card" som är värd 500 kr när jag tog studenten så åkte jag och min kompis till Gamestop idag.
Vi stack först till Elgiganten efter har hört att CyclicHeadcrabs hade hittad 3DS spel för 99 kr! Då tänkte jag direkt att jag måste hitta Star Fox 64 3D, men till min besvikelse så hittade jag varken Star Fox eller några 3DS spel för 99 kr.

Så vi stack sedan till Gamestop. Jag hade tanke på att köpa Soul Calibur V eller Sonic Generations, men tyvärr hittade jag inte dem. Därför köpte jag istället Kid Icarus: Upprising för 498 kr och använde gift card för det. Sedan benstämde jag mig att köpa något mer spel och hittade Resident Evil till 3DS för 199 kr(begagnat). Men till min besvikelse var det The Mercenaries 3D och inte Revelations som jag först trodde.
Tillslut hittade jag alla dem tre stora RPG-spelen till wii, Xenoblade, The Last Story och Pandora's Tower. Xenoblade kostade 399 och var begagnat, medan dem andra två kostade 499. Var lite svårt att välja, men tillslut tog jag Xenoblade eftersom det sägs var bäst av dem tre.

Sen köpte även min kompis ett spel på gamestop, Manhunt 2 för 99 kr(begagnat).

Jag fick även ett spel förra veckan som jag beställde från Amazon, Fate/Extra. Jag köpte Collector´s Edition och fick då förutom spelet, även en CD med spelets soundtrack och en bok med fina artworks.

Sorry om bilden inte blev så bra, 3DS har tyvärr inte den bästa kameran.

HQ