Svenska
Blog

Topp 5 spelgodis!?

ok, detta är förmodligen en ganska weird blogg/lista. Många kommer nog tänka WTF!?. Men, men; alla gillar godis och självklart (?) vill man käka lite medans man spelar. Så här är min lista på de bästa spelgodiset! XD

1: Haribo Nappar (cirka pris 6:90 - 10 kr)

Solklara ettan är Haribo nappar, som finns i flera fantastiska smaker. Det är framförallt Fruktnappar, Colanappar samt Saltlakritsnappar som är de godaste och bästa napparna. Enormt beroendeframkallande, inget kladd. Klockrent spelgodis!

2: Alhgrens bilar (cirka pris 15 - 20 kr)

Svensk klassiker som är otroligt gott. Absolut inget kladd, x-tremt beroendeframkallande samt välfyllda påsar. Stark andraplats.

3: Lakrits/jordgubbs dödskallar; karamellkungen (cirka pris [ingår i lösgodis])

Jag vet inte det korrekt namnet för dessa dödskallar, men de är försvinnande goda (snott citatet från Ballerina-reklamen). En bit är stor och räcker länge. Ganska segt, dvs klockrent för hårda eldstrider i valfritt actionspel.

4: Kungen av Danmark (cirka pris 8 - 15 kr)

Räknas detta som godis? Denna halstablett/godis har en hallon/salmiak smak och är en godis att suga på. Välfyllda påsar. Klockrent när du har lite godis, för en bit räcker länge.

5: Pim-Pim båtar/Brio gräddkolor (cirka 6:90 (Pim-pim även 3-5 kr) -15)

Pim-Pim båtar och Brio gräddkolor delar denna femteplats. Men av olika anledningar. Pim-pim för att de är helt enkelt goda, utan kladd. Brio-gräddkolor för att det är godis att suga på, likt kungen av danmark räcker de länge.

Övrigt: Givetvis kryllar det av godis som borde vara med här. Men dessa är enligt mig de bästa spelgodisarna.

Vad är en spelgodis?

Svar: Godis som inte kladdar det minsta (fett, choklad, salt är inte så kul på tangentbordet/handkontrollen), är beroendeframkalande, billigt och såklart gott.

Hoppas ni uppskatta denna annorlunda blogg!

HQ