Svenska
Blog

FIFA10 del2

jahapp! Ny Fifa blogg. Tänkte lägga in lite tankar och länkar från Fifa 10 Forum-tråden. Dessutom ett par nya, egna förväntningar och förbättringar.

* Ungdomslag/B-lag

Tycker definitivt att Fifa10 ska ha med reservlag. Lag där du kan sätta nyinköpta talanger eller någon som fostrats i klubben. Skulle vara kul om flertalet av alla reservlag/ungdomsakademier hade riktiga spelare i laget. Dessa klubbar hade varit bra för unga spelares utveckling men även att flytta ner en gamling som inte går att sälja.

* Samarbetsklubbar

En intressant sak vore att ha en sammarbetsklubb. Tex: Du spelar som Manchester United. Du har 2 stycken 16-17 åringar som är väldigt talangfulla men inte tar plats. Då kanske det är så att du sammarbetar med norska Rosenborg. Du skickar dit spelarna i ett år eller två, för att sedan hämta tillbaks dem. De har bättre självförtroende och är bättre spelare. En samarbetsklubb kan också vara bra genom att du ger klubben order (?) om att köpa in lite talanger som sedan spelas in i laget. Är du imponerad av dem så kan du få köpa dem billigt, eller BYTA en spelare du vill bli av mot talangerna.

* Bättre publik

I Fifa tråden var detta det populäraste (?) ämnet. Och i stort sett 100% vill se mer realistisk publik. Bland annat dessa punkter var efterlängtade:

* I stora derbyn, ska publik sjunga mer och verkligen leva sig in i matchen. Busvisslingar på motståndarna och oerhört jubel vid mål.

* Snyggare grafik
Publiken kan inte längre vara pappersbilder eller klumpar. Hög realism eftertraktas utseendemässigt samt stor detaljl
rikedom. Dessutom ska publiken variera, det ska finnas familjer, gamlingar, hängivna supportrar och VIP gäster.

* Mål!!!
Vid ett mål önskas av flera också att man visar publiken och deras glädjevrål/glädjehopp.

*Nu är det match
Innan match ser man fansen tåga in på arenan. Det kanske blir någon interjuv med ett fan om hans/hennes förväntningar.

* Fansens idoler
Fansen ska kunna ha sitt lagsmatchtröjor, autografer och supporterprylar. De ska kanske också finnas fler banderoller och flaggor???

Länkar:

Wikipedia FIFA 10 Fakta:
http://en.wikipedia.org/wiki/FIFA_10

FIFA 10 tråden:
http://www.gamereactor.se/forum/?forum=2&thread=131217&pag
e=1

FIFA10 blogg 1:
http://www.gamereactor.se/blog/The+LOL+object/139842/#comm
ents

FIFA nyhetssajt:
http://fifasoccerblog.com/blog/first-fifa-10-details-emerge/#more-8
19

FIFA 80's:
Sidan raderat av Wikipedia, men en nya FIFA serie, vid namn FIFA Classics ska släppas inom de närmsta åren. Fifa 80' s är det första utannonserade, men även 60's, 70's och möjligen 90's är på gång.

FIFA WORLD CUP 2010:
http://en.wikipedia.org/wiki/2010_FIFA_World_Cup_(video_game)

HQ