Svenska
Blog
MestEfterlängtadeListan (slutgiltlig v)

MestEfterlängtadeListan (slutgiltlig v)

Detta blir den 4 mest efterlängtade listan jag gör, men denna blir den slutgiltliga - Riktiga (??) verisionen. Den som gäller helt enkelt.
Inom parentes ser ni tidigare placeringar. Understreck visar att spelet inte var med på listan då.

1: Fifa10 (4-4-1) 2okt
Jag älskar fotboll. Jag älskar Fifa. För mig är det här det mest efterlängtade spelet eftersom både Halo:Reach och Modern Warfare 2 är så långt borta. Alla utlovade ändringar till Managerläget lovar otroligt gott, och på den punkten har Fifa10 chansen att bli det bästa fotbollspelet någonsin.

2: Modern Warfare 2 (1-1-2) 10nov
Självklart längtar jag efter Modern Warfare 2. Det är ju liksom uppföljaren till ett av de bästa spelen jag vet och ser ut att kunna bli det ultimata onlinespelet. Det är dock där ModernWarfare2 faller lite, eftersom mitt online-spelande problem ännu inte kunnat åtgärdas.Risken är stor att jag kommer tycka Modern Warfare 2 är bättre än Fifa10, men i nuläget är Fifa10 no1.

3: Crysis 2 (_-_-4) 2010?
Det utlovades underbar grafik och då föll jag direkt. Var aldrig särskilt intresserad av Crysis (PC) även om datan min skulle klara av det. Men när spelet kommer till Xbox360 blir jag väldigt intresserat och det lilla jag sett hittills ser väldigt lovande ut. Även om det mest är för grafikens skull (just nu) så sätter jag Crysis2 på en tredje plats.

4: Halo: Reach (_-_-_) 2010
Det är bara några futtiga dagar kvar till Halo3: ODST, men för mig känns det spelet lite...ointressant faktiskt. Halo: Reach däremot, gör det inte. Att få spela med massor av spartans i krigets början känns fantastiskt, och eftersom det är Bungie:s sista spel kan man hoppas att de gör det extra bra. Sålänge man struntar i Natalryktet (vem vill spela som en spartan med en kamera? Nja...) ås är detta ett grymt efterlängtat spel.

5:Alien vs Predator (_-_-_) 2010
Om ett split-screen läge för 4 personer komemr finnas i AvP är detta definitivt någonting att se fram emot. Att spela som Alien, Marine och Predator i kaotiska dösmatcher känns så oerhört lovande. AvP har en enorm potienal när det gäller online spel i och med detta. Även om single-player är bra, så är det förhoppningar om multiplayer som skickar Alien vs Predator till en 5 plats.

6: Halo 3: ODST (2-3-5) 22sept
I ODST är man svagare, ynkligare och sämre än Master Chief. Det leder till nya spelsätt men också ett nja...från mig. Spel där man ska ta cover, gömma sig i skuggorna osv blir till slut så otroligt sega enligt mig, att jag rusar rakt ut i fiende massan och gör en "spray&pray" med k-pisten lr pistolen. ODST utlovar dock minst 24 onlinebanor och Firefight - vilket känns riktigt lovande.

7: Little big planet PSP (_-_-3) okt
Kan ett spel till en konsol jag inte ens har vara med på listan? Ja, i detta fall. Länge var jag inne på att köpa ett PSP, men sen komms PS3 Slim. Nu siktar jag på en bra tv istället, men en dag ska jag köpa ett PSP och då är Little Big planet det bästa spelet och mest solklara köpet.

8: Fifa 2010 World cup (_-_-_) 2010
Eftersom jag gillar fotbollspel så gillar jag ju såklart VM. VM 2006 kändes sådär, provade hos en kompis, men mycket är hänt i spelvärlden (och fotbollen) på nästan 4 år. Fifa WC 2010 kan bli ett kanonspel för fotbollsintresserade.

9: GTA 4 Samlingsbox (_-_-_) Höst?
GTA: The lost and Damned och The Ballad of Gay Tony på en och samma skiva - Köp!köp!köp! Vet ingenting om detta Spel/box, men när den släpps tänker jag införskaffa den, eftersom jag, öhm... inte har GTA 4

10: Guitar Hero 5 (_-_-_) Sept
GH5 har precis kommit ut nu, så egentligen kunde jag väl inte ta med det på listan. Men, LBP PSP fick ju vara med så varför inte. Jag vill ju rocka!
---------------------------------------------------------------
Bonus platsen:
+: Call of Duty 7 (_-_-_) 2010
Vad ska det innehålla? Vad ska hända? Visst, Modern Warfare 2 är hundra gånger hetare, men CoD7 måste ändå införskaffas. Förmodligen får man mer information snart.

Slutligen: Drömspel

Halo 4
Halo Wars 2
Modern Warfare 3
Age of Empires 4

Ha det bra!

HQ