Svenska
Blog

SE7EN (SWEDED VERSION) TRAILER

Så, begreppet Sweded version har nu drabbat mig och mis amigos. Vi hade det som skolprojekt kombinerat med både engelskan och bilden och det har varit grymt kul. Vi har sett framemot det väääldigt länge och bestämde oss tidigt för att göra Se7en, en förhoppningsvis välkänd film här på Gamereactor.

Grejen var bara det att Se7en är en film som kräver mycket handling, och från början skulle filmen vara 4 minuter...Våran nästan 100% färdiga är på 13 och en halv minut...Ooops! Men vår bildlärare blev ändock så nöjd med oss och en representant för Film i Sörmland tyckte att vi borde filma mera. Det är ju alltid trevligt.

Hursomhelst har jag dragit ihop en trailer som gjorde succé åtminstone här på min skola. Dock gör den att förväntningarna på vår färdiga produkt är fööör höga. Så bra känns den inte, men det är iallafall en film och var extremt kul att göra. Hoppas bara de inte lynchar oss eftersom din inte är så genuint episk som trailern (iofs innehåller trailern alla bra tagningar och MAJOR SPOILER ALERTS!)

Jag tänkte iaf göra lite reklam för mig och mina kompanjoner genom att lägga upp trailern här. Den är snabbt gjord men jag är ändå toknöjd. Förmodligen pga musiken (Mind Heist - Inception). Den finns i 1080 pixlar så frukta inte äckliga bilder med pixlar i.

//Prepare. Be amazed. Press the like button.

HQ