Svenska
Blog
Topp 5 - Pokémon's

Topp 5 - Pokémon's

Känner mig återigen vaken och pigg, men vet att jag måste sova för att uträtta något nästa dag (alltså imorgon). Men innan jag sover ville jag göra en topp 5 lista till. Kunde inte komma på om vad så det fick bli mina favorit-Pokémon eftersom jag tidigare idag såg 2 avsnitt ur den första säsongen (nostalgia ftw<3). Gillar dock designen och så på massor med Pokémans ( >:D ) men får ju hålla mig till ett visst antal.

5. Bellsprout
Av någon anledning fick jag ett beroende av Bellsprout vid något tillfälle som liten och bytte till mig massor med TCG och samlarkort med denne filur. Tror jag hade runt 50 stycken, varav de flesta var av samma modell. Löjligt? Yus. Kul? JAAA! Bara för att jag kunde så fuskade jag dessutom upp en Bellsprout till level 100 i spelen (Röd & Blå). Sorgligt nog min enda level 100. Bellsprout är på denna lista enbart för dessa minnen.

4. Gengar
Valet stod mellan Haunter (så awesome!) och dess utveckling Gengar. Bara för att Gengar är starkare vann denne denna plats på listan. Gengar är ond, och läskig. Alla seriösa Pokémon tränare borde ha en. Eller två. Med tre vore man överlägsen (om man inte möter en tråkmåns med Earthquake i Gen I-II eller något Psychic-larv). Gengar kan lära sig så många olika attacker, och i link-matcher mot vänner har han alltid varit med.

3. Charizard
Maffigaste draken någonsin. Coolaste eldtypen. Bästa Starter'n. Framröstad på flera forum som tidernas Pokémon. En stjärna i TV-serien. Charmander var ALLTID (och kommer alltid vara) första-valet som startpokémon om han finns tillgänglig för att ge mig tillgång till Charizard. Skulle Pokémon finnas på riktigt, skulle jag ha en Charizard och flyga runt med och bränna alla töntars Pikachu's och Rattata >:D

2. Lugia
Vacker och elegant, Lugia är också sjukligt stark och satte verkligen intryck på mig första gången jag såg honom (i The Power of One var det!). Eftersom han verkade styra de legendariska fåglarna kändes han sjukligt stark. Och i Silver plöjde han fram, som en sann ledare.

1. Mewtwo
Det känns faktiskt inte sorgligt att säga att en så kraftull legendarisk är min favorit. Mewtwo är för cool för att bli förbisedd och kommer, i mina ögon, alltid vara den starkaste Pokémon som någonsin funnits. Jag skiter i vad andra har för stats eller tönterier, Mewtwo klonades från Mew förfadern, och fick mänskliga tillägg.

Starkast. Häftigast. Och kanske ondast. När man mötte den på Level 70 i Röd&Blå var den ett monster, och är det ännu!

Slutligen, tröstpris till så många älskade Pokémon som inte fick plats:
Onix, Articuno, Snorlax, Golem, Kingler, Primeape, Ampharos, Poliwhirl. Och hur f*n kunde jag lämna ALAKAZAM OCH KABUTOPS UTANFÖR!!!!??? De två är ju mina absoluta favoriter trodde jag...Antar att de står över listan ;)

HQ