Svenska
Blog

Hjälp svenskarna i NHL

Skrivet av torbli79 den 1 april 2012 kl 13:27

En liten promotionblogg, ber om ursäkt för det. Tänkte dock försöka utnyttja communityn till fördel för en massa duktiga svenskar, inte för min egen del. Gillar du hockey? Gillar du NHL-spelen från EA? Keep on reading!

Det går nu att rösta på vilken NHL-spelare som ska pryda omslaget till NHL 13 och processen är tämligen simpel. Det är en slags slutspelsrunda, där vinnarna från tidigare omgångar går vidare och "kämpar" igen. Det enda du behöver göra är att rösta! Följ länken nedan, sign up och klicka sedan i dina favoriter.

NHL 13 Cover Vote

Är inte svårare än så. Man har dessutom chans på att vinna saker, som vanligt. Allt det här kommer fortgå under slutspelet om jag inte minns fel, det blir ett par omgångar i vilket fall. Bara att rösta och hoppas på det bästa. Självklart vill vi ha en svensk på omslaget!

Oh, by the way. Någon mer än jag som fullkomligt älskar avslutningen på säsongen?! Streckstrider i båda konferenserna, det är stenhårt med tre matcher kvar! Bästa sporten och ligan i världen, you gotta love it!

Hjälp svenskarna i NHL

Hank på omslaget? Inte en omöjlighet, snarare en lågoddsare. Hjälp till!

HQ