Svenska
Blog

Gårdagens vinylköp: Sabbath & Zeppelin

Skrivet av Truesk8er den 14 augusti 2011 kl 19:24

Gick på loppis igår i det fina vädret för att leta efter spel och skivor. På spelfronten blev det inga spel den här gången. Jag såg PS2-versionen av TimeSplitters 2 som jag skulle ha köpt, men tyvärr var skivan rätt repig så jag skippade det.

På skivfronten var det som vanligt rätt mycket skivor och inget som jag gillar. Men när jag var på väg hem gick jag förbi ett bord där följande skivor fångade min blick:

Black Sabbath- Paranoid (Första Sabbath-skivan i min vinylsamling)

Led Zeppelin - Led Zeppelin III (Första Zeppelin-skivan i min vinylsamling)

http://i629.photobucket.com/albums/uu16/xHazo/Pict0442.jpg


Fodralen var lite slitna men skivorna var i fint/mycket fint skick. Jag frågade tjejen vid bordet vad hon ville ha för dom och hon bad mig ge ett bud. Jag sa 50 kr för båda och trodde hon skulle säga 100 kr (Minst). Men hon sa 60 kr för båda, så jag fick dom för i mina ögon ett riktigt bra pris för två underbara album.

Efter loppisen gick jag en vända till lokala second hand-butiken för att leta efter mer skivor. Det var inte mycket nytt sen jag var där sist, såg en Tintin-skiva: Rackham Den Rödes Skatt, men precis som TimeSplitters 2 var skivan repig (och fodralet trasigt... ) så jag skippade den. Men jag hittade iaf. två skivor med klassisk musik i nyskick:

Chopin/Schubert - Utvalda Mästerverk

Leonard Bernstein - Rhapsody In Blue / An American In Paris

http://i629.photobucket.com/albums/uu16/xHazo/Pict0443.jpg


Inte samma kaliber som dom förra skivorna men för 5 kr/skiva är jag nöjd.


Jag har uppdaterat min samling lite idag (140+ skivor) på skivsamlingen.se och såhär ser den ut idag: http://skivsamlingen.se/users/Truesk8er


Klicka för större bild

Gårdagens vinylköp: Sabbath & Zeppelin


Bilder på min vinylsamling


Har du köpt nått bra under helgen och har du gjort nått loppisfynd på senaste tiden?

HQ