Svenska
Blog

Nytt på PS2: Fem pärlor för 20-50 kr/st

Skrivet av Truesk8er den 27 december 2012 kl 19:59

Min PS2-samling fortsätter att växa och på senaste tiden har den utökats med fem stycken pärlor som jag länge letat efter för schyssta priser. Som bloggrubriken lyder gav jag bara 20-50 kr/st för dom, vilket är riktiga kanonpriser för kompletta ex i mycket bra skick.

I skrivande stund äger jag över 300 spel, men PS2:ans bibliotek är så enormt att mitt samlande kommer fortsätta ett bra tag till.

Här är dom fem spelen jag köpt:

Ace Combat: Distant Thunder och Ace Combat: The Belkan War: Dessa har jag länge letat efter men aldrig hittat för humana priser som Ace Combat: Squadron Leader som jag hittade tidigare i år. Nu har jag äntligen alla tre spelen i serien i min samling och ser fram emot att få göra barrel rolls och aileron rolls. och skjuta ner mina fiender i luften.

Gladius: Jag har alltid gillat strategiska rollspel som Front Mission, Final Fantasy: Advanced och Fire Emblem m.fl. Så när jag såg en videorecension av spelet visste jag att jag måste leta upp denna av många missade pärla.

Rampage - Total Destruction: Spelade orginalet (Rampage) i många timmar på Amiga 500 med mina polare back in the day, så den nya versionen av spelet ska bli kul att testa. Och om jag inte gillar det finns dom gamla orginalspelet Rampage och uppföljaren Rampage World Tour också på skvan om jag inte gillar det nya spelet.

Ratchet & Clank: Going Commando: Jag köpte 2:an tidigare som var ett platinum-ex, men det här är orginalutgåvan, så det här blev en uppgradering istället för att utöka min samling. Nu letar jag efter orginalutgåvorna av Ratchet & Clank och Ratchet: Gladiator.


Under mellandagarna har jag även köpt 15 stycken till PS2-spel än så länge (för 145 kr). Sju av dom har jag lagt till min samling, men mer om dom i en kommande blogg.


Klicka för större bild

Nytt på PS2: Fem pärlor för 20-50 kr/st

9 nya PS2-spel = 309 spel i min samling!


Har du spelat nått av spelen ovan? Och vilka spel har du köpt på senaste tiden?

HQ