Svenska
Blog
Mina spelrum

Mina spelrum

Skrivet av tv-spelare den 19 januari 2011 kl 01:18

Ok så här har ni lite bilder på mina rum i min lägenhet där jag har mina spel. Jag planerar fortfarande att ändra lite små saker och kanske köpa nya möbler. Om jag flyttar någon gång i framtiden till en annan lägenhet så blir det flera ändringar i vilket fall som helst så varför skynda sig med det?

I den första bilden har vi min egen hopsatta tv-möbel med mina konsoler, kontroller och spel. Ovan har jag självklart min tv som jag spelar på. Det är skojigt att ha alla spelen på en sådan central plats i vardagsrummet.

Andra bilden visar min nya tournament edition arcade fightstick gjord av madcatz. Just nu så både älskar jag och hatar jag denna kontroll. Det är min första sticka som jag spelar med och det måste läggas ner lång träning innan jag kan använda den effektivt i mitt spelande.

Sist kan ni se en liten del av mitt sovrum där jag slängt upp en liten retro-hörna med mitt SNES kopplat till min tjockis-tv och ljudsystem från 70-talet. Riktigt härligt att lira gamla klassiker som Super Mario World, Zelda: A Link to the Past och Super Metroid när man tar en kopp te och läser Gamereactor.

Ja där har ni det. En liten del i min vardag, mitt spelande. Det blir en hel del timmar som går åt dessa prylar varje år och jag känner mig ganska nöjd med mitt val av hobby. Får se hur länge jag orkar hålla den vid liv. Nästa inköp blir antagligen en egen PS3 så jag slipper snylta av mina kompisar.

HQ