Svenska
Blog
Snygg t-shirt

Snygg t-shirt

Idag blir det en snabb och spontan blogg som det brukar vara. Är fullt upp med jobbet och studier och snart är det ju ramadan igen. Det är mycket som ska göras. Jag har länge tänkt att rensa i min garderob då jag har många kläder jag inte använt på väldigt länge och sen har jag faktiskt ändrat min klädstil ett antal gånger under mina år. I mina yngre dagar bar jag hiphop-kläder med stora byxor och luvtröjor, sen gick jag över till lite mer skateboard-stil och efter det gick jag över till mer uppklätt med skjorta och finskor. Nu senast blir det mer mainstream och jag gillar verkligen kängor då jag nu har två par jag verkligen tycker om.

Så i och med att jag rensar garderoben tog jag även tillfälle i akt att köpa nya kläder. Det är många som vill att jag ska skriva en mode-blogg då de tycker jag har en bra klädstil. Kan väl inte påstå att jag har bättre eller sämre klädstil än någon annan men visst. Är verkligen nöjd med min nya stil så jag tänker dela med mig av tipsen här i bloggen om det nu finns de som är intresserade. Har egentligen aldrig varit intresserad av mode och jag påstår inte att jag vet speciellt mycket om det, ja jag är faktiskt väldigt grön när det kommer till kläder fortfarande men har upptäckt att passform är något av det viktigaste när man väljer kläder. Har länge haft en rubbad uppfattning vad som passar mig och vad som inte passar, jag har alltid köpt för stora kläder eftersom jag varit hiphopare och först nu börjar jag egentligen se annorlunda på vilka kläder som passar min figur och vilka som inte gör det.

Såg en snygg t-shirt från HELLS BELLS märkt CREW TEE. Jag älskar bläckfisken så det blir väl det första objektet jag visar upp. Jag matchar den helst med ett par svarta jeans. Priset var 200 kr så jag tyckte det var ett bra köp. I vanliga fall köper jag mest billiga t-shirts för 50 kr, det är ju ingen som ser skillnaden egentligen hehe.

HQ