Svenska
Blog

Svar på era frågor

Svar på era frågor

Då var man igång! Först och främst. Tack för alla välkomnande och uppmuntrande kommentarer. Jag måste erkänna att det var rena chocken när jag insåg vilken gigantisk respons ni läsare ger. Som att bli överkörd av en kärleksångvält typ. Det kändes direkt att Gamereactor både är en flitig åsiktsmaskin och en naturkraft att räkna med. Det känns oerhört tryggt och skönt att ha er med på resan.

En del av er ställde därtill en del frågor som jag nu, för att vara lite vänlig (samt för att stimulera mitt växande ego) tänkte svara på. Det kanske också är på sin plats att reda ut några saker.

Skrivet av: Valerin
Det heter för övrigt Spaghetti Köttfärssås!

Nej du. Heter det bröd med korv? Tänk på det.

Skrivet av: Ässet
Bor du också i Östersund?

Skrivet av: Odane
Jag som hoppades på en till japan och så får jag ytterligare en Norrlänning.

Jag anar en del förutfattade meningar. Kan det vara snön i bakgrunden på bilden? Mitt lätt kisande, nästan inuitiska ansiktsuttryck?
Nej, jag är inte från Östersund. Jag är från och bor i Göteborg. Ser nån läsare mig på stan så får ni gärna vinka. Jag ska låtsas som att jag känner mig bekväm med det.

Skrivet av: Liquid Lion
Läste på redaktionssidan att du gillar bordsrollspel vilket, såklart, är awesome! Vad spelar du?

Jag rangordnar dom lite snabbt efter spelfrekvens. Det som spelas mest först det som spelas minst, ja ni fattar. Mutant: Undergångens Arvtagare, Drakar och Demoner (DOD:T, DOD6E samt en mix av de båda), Call of Cthulhu, Coriolis, Götterdämmerung och Noír. Det var nog alla? Ser även fram emot att försöka dra igång med Mouse Guard nu i vår. Det är inte alltid det lättaste att samla ihop spelgruppen. Kan nog komma att bli ett och annat blogginlägg om detta i fortsättningen.


Skrivet av: Jakkal
Vad är det för fel på referenser och metaforer? Det är kul och ger nyans, framförallt metaforer.

Det är ingenting fel på metaforer och referenser i sig. Det är bara mitt användande av dem. Texterna riskerar ibland att se ut som abstrakta explosioner av popkultur. Det är lite lurigt att hitta den sköna balansen mellan lagom och på tok för mycket. Just eftersom jag är besatt av dem.

Skrivet av: Måååååånga
Är du en tidigare medlem?

Nja. Jag har haft en användare men varken bloggade eller deltog i några forumdiskussioner. Jag var mer som en fluga på väggen.

Skrivet av: bac10
Dags att tävla mot FläskJeppe i mustasch-kampen?

Oooo ja. Jag har försökt på mig i evigheter att fixa till en ståtlig tangorabbat. Än så länge har jag bara lyckats dra till med ett inte fullt så manligt moppefjun. Jag vet däremot inte vilka mustasch-krafter som Jeppe besitter. Kanske har jag en liten chans?

Heino
Vem är den fula gubben i hörnet XD?

Han kallas för Jesper. Nä egentligen inte, men det är så han heter.

mamz
Yeah, välkommen! Själv heter man också viktor :D

Fantastiskt! :D

Acheron
När får vi se första recensionen av färskingen då? =D

Ja du Acheron. Snart hoppas jag.


gastenx
Vaniljdricka? Är det typ som o'boy fast med vaniljsocker?

Åh, ett av guds vilsna lamm! Nej, en gång i för länge sedan i en lyckligare tid fanns det en Coca Cola sort som hette Vanilla Coke. En enastående blandning mellan vaniljsmak och Coca Cola. Tyvärr verkade inte allmänheten inse detta, så nu finns inte Vanilla Coke längre. Vilket självklart gör den ännu godare. Den går att importera dyrt från utlandet dock. På bloggen ämnar jag kampanja vidare om hur vi ska få tillbaka det svarta vaniljguldet till våra stränder.

HeinzHarald
Påminner han inte lite om Mäki?

Nej. Inte det minsta faktiskt. Inte för att det är något fel på Mäki.

Ironfist00
Välkommen! Du ska dock veta att Petter egentligen ville ha en het tjej på redaktionen, en som han kan ha ett förhållande med, om inte...

Han kallar mig för sitt skägg.

På tal om det. Jag har inget som helst mot skäggväxt av någon sort. Det är bara Petter som tycker om att skapa lite Robinson-stämning här på redaktionen. Han känner att vi jobbar flitigare då.

Det var det. Tack än en gång.

Viktor out.

HQ