Svenska
Blog

Fredagsbloggen... med Schkåål

Godkväll mina vännerrrrrr...

...som en viss Eddie Meduza skulle ha sagt det.

Då var det som sagt fredag ännu en gång, och Halloween står inför dörren. Jag har precis avnjutit en mycket god måltid bestående av småkrispig pyttipanna, stekta ägg, rödbettor och pricken över i, en kall öl. Och då är det så här, äter jag pyttipanna, då måste jag ha en kall öl till, för det hör liksom ihop... så det så!

I överlag blir det en relativt lugn afton ikväll, för jag ska på dop imorgon. Så då vill jag känna mig pigg och fräsch. Det är nämligen min systerson som ska döpas. Själv är jag inte döpt alls och inte bryr jag mig heller... hehe.

Naturligtvis har jag ändå några öl som ligger på kylning, och jag har också för ovanlighetens skull köpt mig en flaska rödvin. Det kan vara gott ibland. Men inga chillinötter och ölkorvar, utan bara vanliga jordnötter, så man har nånting att knapra på.

Så här inför Halloween tänkte jag tipsa om en ganska obehaglig film, som faktiskt är baserad på verkliga händelser. Den är fransk och heter Them... jag orkar fan inte skriva vad den handlar om, så se trailern och och bilda er egen uppfattning.... hehe.

http://www.youtube.com/watch?v=yFTbcDRkG1o

Jaja, what ever... helgen och halloween står alltså innanför dörren, och vad vore då inte en mer passande än att utbringa en stor skål till dess ära...

så SKÅL då!, och hoppas ni får en angenäm helg framför er.

SKÅL TAMME FAN!

HQ