Svenska
Blog
Inge ont som inte för något gott med sig

Inge ont som inte för något gott med sig

Halloj!

Ja då har man firat jul och så, eller inte? Någon julkänsla har inte infunnit sig på många, många år. Jag var hos min far, och det var ganska lugnt, vi åt mat och tittade på Tv och inge mer med det.

Igår skulle det ha varit den stora partydagen om det inte vore för att jag kände att något inte stämde rätt till med min mage. Jag hade laddat för den traditionella krogrundan på juldagskvällen. Kylskåpet var packat med öl och jag hade planerat att skriva en stor skålblogg här på GR. Men icke sa nicke, jag åkte på någon lindrig form av magsjuka istället, fast det kändes inte som det heller, men dålig i magen var jag.

Så det blev helt enkelt till att blåsa av alla planer och hålla mig hemma. Har knappt ätit något och har till mesta del bara legat och sovit.

Men mitt i all tumult, så ringer en god vän som säger att han har något till mig och ber mig klä på mig och komma ut en sväng, och vad har han med sig då om inte en Tv.

Ni som undrar varför han har med sig en Tv, kan jag tala om att min gamla tjock-tv sen förut har vägrat spela mitt X-box med färg det senaste halvåret, så jag har knappt spelat någon X-box överhuvudtaget. Men denna fungerade alldeles utmärkt, och efter att jag sovit en stund till, så vaknade jag till vid åtta-tiden igår kväll och kände mig lite piggare, så då vart det till att sadla hästen och ge mig ut på äventyr igen med Red Dead Redemption (som jag har saknat detta).

Sen pratade jag med en kompis idag som skulle köpa Assassin's Creed Brotherhood, och eftersom jag själv vill ha detta spel, så tänkte jag så här. Nu sparade jag ju pengar igår när det inte blev någon utgång, så då kan jag ju lika gärna köpa något kul för pengarna istället. Så nu har jag beställt spelet genom en annan kompis som kommer köpa det åt mig idag.

Så det finns inget ont som inte för något gott med sig.

Hoppas ni haft en bra jul allihopa!

HQ