Svenska
Blog
Idag är en sån dag...

Idag är en sån dag...

som man bara av att öppna ögonen när man vaknar känns så fruktansvärd tom och meninglös,

Jag vaknade kvart över ett idag, iofs tror jag att jag kom i säng strax efter fem. Jag var ganska trött och rund under fötterna iaf.

Gårdagen var åtminstone riktigt skoj. Jag gick först hem till en kompis och drack några Kapten Mållgan innan jag traskade iväg på förfest.

Sen blev det krogen och där dansade jag mest loss och hade ännu mer skoj. Jag blev plötsligt ganska överraskad när en söt tjej från förfesten kom fram och slickade mig i ansiktet, vilket resulterade i lite hångel. Jag tänkte för mig själv, att fan nu slapp man anstränga sig också. Men tyvärr tappade jag bort henne sen, och har ingen aning om vart hon tog vägen. Men allt efter att timmarna gick, och fyllan gjorde sig mer uppenbar kände jag att jag inte hade kunnat prestera något iaf, så det var skitsamma.

Nu ligger jag fortfarande i sängen och vet varken ut eller in, känns som jag bara skulle kunna dra täcket överhuvudet och ligga kvar här resten av dagen, men så funkar det inte. Denna dag kommer vara så jädra tråkig och meningslös även fast det ändå är dag som alla andra, jag kommer göra samma saker som jag gör annars på liknande dagar, men jag ser inte fram emot att göra någonting.

Jag kommer snart att kliva upp (tråkigt).
Jag kommer göra något att äta (tråkigt).
Jag kommer förmodligen spela och kanske se någon film under dagen (tråkigt).
Jag kommer att göra en jättegod kycklingsallad (tråkigt).
Jag skriver den här tråkiga bloggen.
Jag kommer att ha tråkigt!

Om det ändå vore måndag eller någon annan dag, så hade det nog inte allt känns så jävla tråkigt... men nu är det tråksöndag, så det är väll bara till att bita i det sura äpplet och försöka överleva dagen.

Over and out!

HQ