Svenska
Blog
100% Red Dead Redemption

100% Red Dead Redemption

Howdy cowboys and cowgirls!

Så där ja, efter många om och men, har ett frenetiskt nötande av detta spel gett resultat.

Den 14:e i tredje satt achievementet "Redeemed" som en smäck, när statusen för game completed nådde 100%, och inatt var även achievementet "Zed's Dead,Baby" för 100% game completion i Undead Nightmare avklarat.

Så nu finns det typ inget kvar för mig att göra i dessa två spels singelplayer del.

Jag tänkte iaf dela med mig av några intressanta buggar jag stött på, som tex när jag kollar in "Total time played" så landar min spel tid på sjuka 2 dagar, 1 timme och 30 minuter. Naturligtvis har det inte tagit mig så lång tid att klara spelet helt och hållet, utan det roliga är att när jag ser statusen för tid jag spelat poker, står det 49 timmar och 2 minuter. Liar's dice (11 timmar och 45 minuter). Hästskokastning (11 timmar och 1 minut). Wtf!?, tänker ni nu säkert, och det gör även jag, då detta inte går ihop för fem öre. Sen kan jag även meddela att jag klarade Nosalida hideout på 15 sekunder, då jag inte mer än hann rida dit så var det klart. I Undead Nightmare hände också en rolig sak, när jag mitt under en strid i Twin Rocks klarade av "Four Horses of the Apocalypse challenge" utan att ens fångat enhörningen, vilket jag ändå gjorde iaf efteråt för att roffa åt mig ett achievement.

Ja det var väll lite märkliga saker som hände under mina resor.

Nu blir det väll till att nöta Multiplayer framöver när jag känner för det, för att se om jag kan få några fler achievements där, då alla i singelplayer delarna är tagna (66/95 möjliga har jag åtminstone tagit), och som det ser ut nu så är jag väll ganska nöjd med det jag åstadkommit hittills, så några fler är väll egentligen inte ett måste, men de är alltid välkommna.

Peace out!

HQ