Svenska
Blog
En stukad tå och dans runt stången...

En stukad tå och dans runt stången...

...är händelser ur dimman.

Oj oj oj, säger jag bara, vilken jädra helg, och då är den inte slut ännu.

Har nu kört en tredagars ute i svängen, med allt från grillfest, kubbspel och hamburgare som smakar salt och gummi.

Igår vart det fasiken inte nådigt... då jag börjar med tre Kapten Mållgan till frukost innan jag får fingrarna ur arslet och beställer hem en kebabrulle.

Sen vid sextiden hamnar jag på förfest där det spelas lite kubb, ordvitsas och ölas. Då vi slutligen hamnar på krogen sprids allt folk åt alla möjliga håll och kanter, och jag träffar på och slår följe med några av mina närmaste vänner och lyckas av någon anledning betala in oss på stadens dödaste krog. Är man i princip ensam på dansgolvet och röjer, då vet man att det är dött. Och där mitt i allt tumult lyckas jag av någon anledning stuka min stortå. Så nu är den både lite öm och blå.

Springer också på mitt ex i farten. Det känns liksom märkligt när man träffar någon som man har haft en relation med som man inte umgås med längre... eller ja, vi har väll träffats ett par gånger sedan det tog slut, men det blir ju inte direkt samma sak. Men hon var lika söt som vanligt och visst kan det kännas lite vemodigt då man påminns om allt gott och ont vi varit med om tillsammans.

Jarja, skitsamma... Jag och mina polare drar iaf iväg till nästa krog där det var lite mer folk. Och där av någon anledning får jag och en kompis för oss att duellera på dansstången. Jag övertygade honom att jag skulle knäcka honom med hästlängder.

Tydligen gick min dans hem på några tjejer som närvarade och fick trevliga lovord. Och Ja, jag knäckte honom med hästlängder.

Sen vid stängningsdags traskar vi bort på MAX, men där var det så jädra mycket folk som vanligt, så vi går över på andra sidan till McDonalds istället. Där beställer jag en salt och gummi burgare... eller ja QP kanske den heter, jävla dyngburgare!

Sen blev det hemgång och godnatt.

Så nu ligger jag här fortfarande i min säng och suger på en öl igen av någon anledning. Har ingen aning om vad som kan tänkas hända idag, men tror jag måste äta något snart iaf.

Over and out!

HQ