Svenska
Blog

För många spel, och för lite tid?

Då och då tar man sig verkligen vatten över huvudet.

Hittills bara i år har min Xbox360 samling mer än dubblats. Så fort jag hittat ett spel jag varit sugen på till bra pris har jag slagit till. Och jag har även inhandlat diverse spel från Xbox-Live.

Mitt senaste tillskott var Shadows of the Damned, som jag fick hem förr förra fredagen och redan på tisdagskvällen därpå hade jag klarat ut spelet på både normal och easy, samt tagit alla achievements utom ett, det som kräver att jag klarar spelet på hard.

Men alla de andra spelen då, som jag köpt på mig? Många av dem känner jag inget större sug för, trots att jag vet att det är bra spel, och att jag naturligtvis vill spela igenom dem en vacker dag. Men bara för att suget inte finns där just då, så blir vissa titlar bara stående.

Ett annat problem, är att det är så många spel jag påbörjar men aldrig avslutar. Förra hösten påbörjade jag tex. FFVII och tog mig så långt som förbi första discen och en liten bit in i början på andra. Sedan dess har jag inte rört det, för att jag köpt andra spel istället. Och FFVII är inte det enda som fått ställa sig i ledet och samla damm igen.

Och imorgon släpps ytterligare ett spel som kommer ställa sig före i kön, och naturligtvis pratar jag om Gears of War 3. Men det är inte det enda, hösten bjuder på så mycket mer.

Min samling blir bara större och större, och på så vis känns det även som tiden krymper. Jag har tidigare varit ganska sysslolös, dvs. arbetslös av diverse anledningar, men det betyder inte att jag suttit hemma och försökt tagit mig igenom så många spel som möjligt. Men nu så har jag börjat arbetspraktisera i hopp om att komma vidare till något som ska leda till en tryggare framtid, både för mig och möjligtvis en framtida familj.

Det är bland annat därför jag inte varit så aktiv på sistone, plus att jag blivit lite mätt. Men samtidigt befinner sig samma ovanstående I-Landsproblem i min blogg, då jag har grymt många idéer, men en liten verkstad. Det finns nämligen områden som jag ännu inte riktigt har utforskat ännu. Och för er som tror att jag har övergivet min dåliga humor, så kan jag säga, att det har jag inte, utan den vilar för tillfället. Men motivationen att hålla min blogg aktiv för tillfället har inte riktigt funnits där, så istället för att krysta fram något, som inte kommer från hjärtat, så är det lika bra att låta bli.

Men för att återgå till ämnet, så är det ju inte direkt så att jag tänker sluta köpa spel för den sakens skull. Men jag har aldrig riktigt varit den personen som klarat av att ha allt för många bollar i luften. Det finns spel i min samling som jag har haft i flera år, som jag fortfarande inte klarat av.

Jag vill ju så gärna, men hur fasiken ska man få tid till allt?

För många spel, och för lite tid?

Jag vet att jag naturligtvis inte är ensam om detta, men kände ändå bara för att skriva av mig lite!

HQ