Svenska
Blog

Då har man laddat lite inför helgen!

Godkväll medlemmar!

Jag har så förbaskat ont i fötterna, men när man hittade Hemmakvälls lilla reklambilaga i brevlådan, så fick det fanimej göra det!

Jag kom i säng runt halv-ett igår natt efter att ha nött lite Beast på Gears of War 3 (man ville ju liksom inte avsluta när man ändå nästan var klar), klev upp klockan sju i morse, och runt kvart i nio var man på arbetet. Där står man i princip hela dagarna, vilket innebär just att man blir rätt öm om fossingarna, eftersom jag är lite ovan vid tillfället.

Efter jobbet som slutade fyra var jag även och bowlade en timme med några kollegor och någon vän till en av dem. Där gick man hårt ut med en strike på första kastet, och då tål det att nämnas att jag säkert inte bowlat på ca 3-4 år eller nåt. Jag ledde ganska stort där i början, men innan det var klart fick jag nöja mig med en andra plats, med 4 poängs skillnad.

Så efter detta så var man rätt nöjd och ville inget annat en att bara få komma hem och slänga sig på soffan och varmköra både datorn, Tv:n och 360:n. Så efter att klivit innan för dörren och strippat av sig kläderna ner till kalsongerna, tog jag med mig det nämnda reklambladet in på huset...

...och vad ser jag inte där då!?, om inte ett erbjudande om 10 filmer för 100 kr. Jag brukar då och då gå in på de lokala videobutikerna och kolla efter något att fynda, vilket jag redan hade gjort någon dag innan. Det fanns ju vissa filmer man var sugen på, men tillfället kändes inte rätt just då.

Men nu var det så att jag redan hade planerat några inköp just inför kommande helg, så för att inte gå miste om något var det bara att bita i det sura äpplet och klä på sig igen och pallra sig iväg ner till butiken, för jag ville ju inte riskera att bli utan. Jag passade även på att köpa 1kg lösviktsgodis och en 1,5l Cola.

Filmerna jag köpte var...

Jonah Hex
Clash of the Titans
Kick-Ass
The Hurt Locker
Up in the Air
Star Trek
Madagaskar 2
Shrek 4
Inglourious Basterds
Scott Pilgrim vs. The World

Det finns väll vissa delade meningar om några av mina filmval, men jag har redan sett allihopa, och vet att de duger som slö underhållning när man inte orkar fördjupa sig i något seriöst.

Så nu när helgen snart nalkas behöver jag knappast vara sysslolös, med en massa filmer och Gears of War 3 som snurrar i 360:n.

Då har man laddat lite inför helgen!

Trevlig helg!

HQ