Svenska
Blog

Lilla julafton!!!

Den som väntar på nåt gott... väntar på tok för länge!

Eller ja så känns det i alla fall, då jag beställde ett paket från Cdon redan i tisdags, och att det skulle dröja enda till idag innan man fick det. Och att jag fick mail från spelbutiken.se i onsdags att det hade postat mitt exemplar av Lollipop Chainsaw, och automatiskt får man ju förhoppningar om att man eventuellt skulle få det igår, men icke sa nicke, det blev istället rena rama lilla julafton så här på fredagseftermiddagen.

Ikväll ska jag även kika på Sverige-matchen med en eller förhoppningsvis två goda vänner. Då blir det också öl, snacks, och Biteline-pizza, och det är tamefan inte fy skam. Ja är normalt sett inte så förtjust i sport, men är det lite större evenemang, som nu då tex fotbolls em är, då jag kan uppskatta att titta tillsammans med gott sällskap.

Vad har jag då införskaffat för att förgylla en helg som denna, och kommande dagar och veckor med.

Jo det blev till att uppgradera mina dvd-utgåvor av Batman Begins och The Dark Knight till Blu-ray för en billig penning, sen kände jag även behovet av att äga Red Riding Hood, och bara för att det är en film som behandlar varulvar, och inte för att det är en speciellt bra film. Sen får vi inte glömma min stora triumf i att jag äntligen har lagt till den kompletta serien av den fantastiska animen Space Adventure Cobra i min ägo.

Sen måste man ju även ha lite spel, och till att börja med blev det ett exemplar av Final Fantasy XIII-2, men det får jävlar anamma vänta på sin tur, för sist men inte minst så har jag efter över ett halvårs väntan mitt kära Lollipop Chainsaw i min ägo, så nu blir det inte så mycket mer skrivet, för nu ska jag slakta zombies med motorsåg, och det ska ingen jävel få ta ifrån mig.

Ha en bra helg allihopa, och SKÅL TAMMEFAN!

Lilla julafton!!!

Lollipop Lollipop Oh Lolli Lolli Lolli Lollipop Lollipop Oh Lolli Lolli Lolli Lollipop Lollipop Oh Lolli Lolli Lolli Lollipop *POP*

HQ