Svenska
Blog

Början på mitt nya liv!

Igår började jag äntligen på min efterlängtade byggutbildning, där jag som huvudämne tänkt att välja plattsättare (ni vet kakel och sånt), då jag ju tycker om att pyssla och dona och vara kreativ.

Sen är jag ju inte direkt bortskämd med hantverkskunskaper som är yrkesrelaterade, och därför gärna vill lära mig sådant jag inte kan, för att helt enkelt kunna bli ännu mer händig, som i hemmet till exempel, och även kunna hjälpa mina vänner med sådant de inte klarar själv.

Så på så vis, tror jag någonstans inom mig att jag funnit mitt lilla kall i livet.

Under gårdagen hände dock inte så mycket, då vi mest fick fylla i lite pappersuppgifter och göra ett individuellt kunskapstest. Sedan fick vi hämta ut lite arbetskläder med mera, och sen var det väl mer eller mindre slut, och vi fick gå hem tidigare.

Idag började det i alla fall hända lite saker, då vi de tre kommande veckorna skall få prova på lite olika saker inom olika yrkesgrupper, så som murning, betongarbete, snickring bland annat.

Först ut fick vi börja i snickarhallen och där fick i uppgift att snickra ihop varsin träbock, och så här fin blev den...

Början på mitt nya liv!

Imorgon ska vi få göra en verktygslåda.

Så nu är jag alltså på g, vilket känns riktigt bra, så nu återstår det att se vad som kommer ske de följande dagar och veckor vi har framför oss. Händer det något spännande, så lär jag säkert uppdatera det i här min blogg.

Nej, nu ska jag försöka ta vara på den lilla tid jag har kvar för mig själv här ikväll innan jag blir tvungen att stifta bekantskap med John Blund ännu en gång, så over and out!

HQ