Svenska
Blog

Kaklat och klart...

...nu Packad och glad!

Näe, skämt åsido, det blir nog sansat.

Nu har det i alla fall gått två veckor sedan jag kickade igång min utbildning på allvar, men det har varit relativt lugnt till en början. Redan dag ett tog jag och en annan kamrat ett eget initiativ till att påbörja kakla upp ett bås tillsammans.

Vi började med ena väggen, och allt eftersom processen fortskred funderade vi på hur vi skulle fortsätta. Då det är kul att experimentera sig fram med diverse mönster var vi osäker om vi skulle fortsätta i samma bana eller göra olika från vägg till vägg.

Men i slutändan kom jag ändå fram till att det ultimata vore att köra likadant hela vägen ut, bara för att få en helhetsbild och även lära sig skarva ihop väggarna med varandra, plus att vi även valde att lägga dit ett klinkergolv. I och med det så kan man ju hitta på lite annat sedan bara för sakens skull.

Idag satte vi tillslut sista finishen, och normalt sett så är ju inte detta något som tar två veckor, men vi har ju även gjort lite annat undertiden då vi tänkt på hur vi ska gå vidare.

Nästa vecka kommer också läraren som är avsedd att ha hand om just våran inriktning tillbaka från semestern, så det var ju lite tajmat på så sett kan man säga.

Detta är slutresultatet, och personligen är jag väldigt nöjd!

Kaklat och klart...

Visst finns det väl en och annan liten skavank här och där, men inget som är speciellt märkbart för den ouppmärksamme.

HQ