LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Blog

      En blivande favoritserie...

      Då jag så sent som i höstas slutligen tog mig igenom den tragiskt kortlivade serien Firefly med Nathan Fillion i spetsen, har jag likt många andra fallit för denne extremt briljante och charmiga man. Jag är nog nästan beredd på att gå så långt som att säga att han är en av mina allra första man crushes. Och det är väl bara till att be till gudarna att han får huvudrollen som Nathan Drake i de eventuellt kommande filmatiseringarna av Uncharted.

      Men för att stilla min hunger har jag nu äntligen kommit tillskott och börjat beta av den hittills fenomenala serien Castle. Jag har dock bara tagit mig igenom åtta avsnitt än så länge, men jisses om jag är fast. Svaret är lika självklart som om björnar bajsar i skogen.

      Lättsam humor som blandas med mordgåtor och trevliga familjestunder. Nathan spelar bestsellerförfattaren Richard Castle som efter att en copycat kopierat mord direkt hämtad ur sina egna noveller låter sig bli inblandad i polisernas kommande fall, för att på så sett hämta inspiration till sina nya kreationer.

      Hans främsta kollega blir den vackra Kate Beckett, och även om de inte alltid drar jämnt så växer deras relation krypande framåt till något som visar sig bli ett oumbärligt samarbete, om inte något mer.

      Jag sitter mer eller mindre med ett konstant leende och skrattar ibland högt åt Castles fantastiska karaktär och de situationer han hamnar i likt ett barn på julafton. Jag hoppas serien bibehåller sin charm in i det sista, för jag har ju i alla fall 97 avsnitt kvar för tillfället. Bibidi babidi boo...

      En blivande favoritserie...

      Har ni sett Castle?

      HQ