Svenska
Blog

+10 till Blu-ray samlingen

Då har den första månaden på det nya året hunnit gå, och nya filmer har tillkommit även denna gång. Först av allt måste jag säga att jag är grymt besviken på posten och Homeenter. Före jul hade jag nämligen fått hem ett erbjudande från dem om att beställa hela sex stycken blu-ray filmer till priset av en för endast 199 kronor plus frakt och även att man skulle få en hemlig film på köpet. Dagar och veckor gick, och tillslut var jag tvungen att ringa och fråga vad som händer, och får till svar att de inte ens fått in min order, och hon jag pratar med har ingen aning om vad jag surrar om för erbjudande. Så troligen har postjäveln slarvat bort den. Riktigt surt, men nåja, jag har inte gått helt lottlös, utan har fyndat efter bästa förmåga i alla fall.

Star Trek Into Darkness - Jag såg denna på bio när det begav sig, och även om jag inte riktigt gillade den lika mycket som den första filmen, så är det fortfarande en väldigt underhållande sci-fi rulle jag kände var ett måste att ha.

Star Trek - När Hemmakväll hade rea, var det ju även lika bra att kosta på sig den första filmen, då jag tidigare bara haft den på dvd.

Trance - En film jag tidigare inte alls hade sett, men eftersom jag gillar Danny Boyles filmer kände jag mig riktigt sugen på denna. Även om handlingen kanske inte var den mest intressanta i sig, var det ändå en väldigt tjusig och underhållande film som passade utmärkt för stunden.

Life of Pi - Den här filmen tyckte jag personligen var oerhört mysig, och investerade mig i ett exemplar under Hemmakvälls rea.

Lejonkungen En av mina absoluta Disney-favoriter var det verkligen på tiden att jag gjorde en uppgradering på, och när jag kunde få den för enbart 60 riksdaler på ovannämnda rea var det inget att snacka om längre.

The Wolverine - Som stamkund på det lokala Videoteket blir det en hel del köp emellan varven och eftersom jag inte fick denna i samband med min order från Homeenter, så grät jag inte direkt floder när jag hittade den här för 120 kronor tillsammans med två andra relativt nya filmer inbakad i samma summa. Jag såg den på bio i somras, och jag gillade den.

The Conjuring - Med ovanstående film tog jag även hem denna färska rysare baserad på verkliga händelser. Av regissören till den första Saw filmen och Insidious bland annat, har jag fattat ett tycke för James Wan och jag gillade även denna.

The Great Gatsby - Film nummer tre blev den här, och efter att ha hört många delade meningar om den var jag först osäker, men det fanns inte så mycket annat att välja på för stunden, så för den struntsumman är den väl värd att ge en chans, så det är bara hoppas att jag gillar den. Leo brukar sällan göra en besviken.

Pacific Rim - Som en eftersläntare köpte jag även denna häromdagen, för en femtiolapp. Inget jag jublade stort över, men fungerar mycket väl som underhållning för stunden.

Den här bloggen var egentligen redan färdigskriven igår, men det tåldes att hålla ut på den en dag till, för mycket passande så lyckades jag faktiskt erövra ytterligare en film till samlingen i sista stund.

World War Z - Brad Pitts senaste zombie-rökare hade gärna fått vara lite mera slafsig, men bortser man från det, så tyckte jag ändå att det var en underhållande film, med bra tempo hela vägen. Och att jag betalade endast femtio kronor för den skadar inte heller.

+10 till Blu-ray samlingen

Februari har jag en känsla av att det också kommer bli en bra månad som gynnar min växande samlingen av blåstrålar.

HQ