Svenska
Blog

Hackad metall med strimlad skrot

Dagens recept

Ingredienser:

En näve Kojima Productions
En näve Platinum Games
En gryta Konami

Tillredning:

Rör om skiten och smaka av.

Skämt åsido, jag fortsätter i spåret till att beta av spel som jag ännu inte hunnit ge mig på, och idag var jag återigen in en sväng på Gamestop och roffade således åt mig ett exemplar av Metal Gear Rising: Revengeance. Detta utgör också den sista stommen i min lilla och obetydliga Metal Gear samling, som endast innefattar Metal Gear Solid till PSOne, Metal Gear Solid HD Collection och Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, innan den femte delen kommer ut på marknaden, men det blir ett mycket senare köp.

Även om nu detta ska vara en rätt fristående del i universumet som Kojima byggt upp, så skadar det ju definitivt inte att få ytterligare en bit av kakan, och med tanke på att utvecklarna bakom det ypperligt råröjiga, barnsligt underhållande och medvetet überfåniga Bayonetta har haft ett finger med i spelet gör ju inte saken sämre.

Så från och med ikväll och några dagar framåt är det alltså dags för mig att smiska lite plåtskräp och allt annat som kommer i min väg, och hoppas på några riktigt smaskiga timmar framför dumburken.

Hackad metall med strimlad skrot

Måste tillägga att jag verkligen avskyr Gamestops prislappar som pesten, kan det verkligen vara tillåtet att förstöra produkter på detta vis...

HQ