Svenska
Blog

Som jag har letat...

Jag brukar ha koll på det mesta av mina prylar, men ibland händer det tyvärr att saker och ting går mig förbi.

Häromdagen så kom min morbror hit för att hjälpa mig att städa upp i förrådet. Det är otroligt vad mycket skit man lyckas samla på sig med åren. Ändå ska man otvunget in där och rota med jämna mellanrum för att leta reda på något som man behöver för stunden. Och så var fallet för några år sedan.

Jag skulle nämligen leta reda på mina kära gamla dataspel, som man dessvärre spelar allt för sällan i dagens läge, men det är sånt där som är kul att ha kvar, särskilt när det gäller min lilla samling av klassiska "peka och klicka" spel. Det var även i samband med en blogg jag gjorde för några år sedan när jag städade förrådet på lite klassiker, som jag insåg att mitt exemplar av The Curse of Monkey Island var försvunnit.

Men allt eftersom det blev mer och mer lättillgängligt under utrensningen öppnade jag en random låda för att granska vad som kunde tänkas finnas på insidan, och så ser jag ett mycket välbekant skivfodral vid lådans ena kant, där var det...

Som jag har letat...

...så nu har jag installerat denna underbara pärla i min dator, och nu är det bara att klicka igång äventyret ännu en gång när lusten faller in, för man kan aldrig få nog av ett gammalt hederligt äventyrsspel från mästarna själva på det numera mycket saknade Lucas Arts.

Den som söker, han finner!

HQ