Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook

Att inte räcka till

Skrivet av Williamo den 24 mars 2012 kl 22:11

Jag och mina kompisar satt och snacka för några dagar sedan. Hursomhelst så sa en av dom något som slog mig. Vi började prata om ens far och mor föreldrar. (Fråga mig inte hur vi kom dit) och då tänkte jag på min mormor,som jag knappt gett så många tankar i mitt liv.
Min mormor lever uppe i Norrbotten. Hon är gravt synskadad och hon bor i en sunkig 2a. Vad jag vet så har hon det inte så bra där upe alldeles ensam. Jag som bor nere i Stockholm med ett välbärgat liv skämms verkligen. Jag vill så gärna hjälpa mormor. Hon har fått stå ut med mycket skit, många av hennes barn har knarkat och en av dom har även dött nyligen. Hon bor nu ensam i sin lägenhet och jag skämms.
Att jag inte innan har hälsat på henne och hjälpt henne gör mig gråtfärdig. Får väll ta och ta tåget up för att hjälpa henne handla och så vidare. Eller bara ge henne sällskap. Hon har offrat så mycket för sina barn och barnbarn och vad har jag gett henne? Inget. Har bara fått pengar av henne i födelsedagspresent för att sedan ringa och tacka. Tanken att man inte har sina mor och far föreldrar hur länge som helst är normal,men jag har alldrig riktigt fattat hur dyrbar tiden är.
Jag vill bara kunna leva med att kunna säga till mig själv att jag har hjälpt mormor,så mycket jag har kunnat. Ska samla ihop lite pengar till resan up,men är det någon som vet vilket som är det billigaste färdemedlet dit?
Förlåt för snyft inlägg men det kan behövas ibland.

BETA +