Svenska
Blog
Eat your young - Akrylmålning

Eat your young - Akrylmålning

Skrivet av wushudanne den 7 december 2010 kl 23:00

Gjorde klart denna häromdagen. Jag är nöjd med den och gillar den ganska mycket. Den är lite äcklig egentligen, men vafan, sån är ju jag, va? Haha!!! Fotot är kasst då fernissan glänser för mycket.
Högre upplösning här: http://dksdecay.blogspot.com/

Hur som helst, idag har jag mest målat på "parting"(men det får ni se mer av imorgon) och tänkte nu avrunda dagen med att återigen be om support i t-shirttävlingen. Jag leder ju kraftigt, men förra gången så kom konkurrenten ikapp efter halva veckan när jag hade börjat slappna av och dragit ner på röstfiskandet. Vi slog rekord den gången, men jag tycker att vi kan göra ännu bättre ifrån oss den här gången. Kom igen nu, rösta på 2:an!!! En massa tacksamhet + t-shirt för utlottning om jag vinner står på spel!!!
http://www.tshirtoftheweek.se/

För övrigt så har jag uppdaterat min hemsida med en lite annorlunda look, inte någon jättestor skillnad, men jag gillar den bättre nu. Det finns numera även några videos. Kom gärna med kommentarer om sidan/innehållet osv, men kom ihåg att min kompetens inom webdesign är begränsad så var snälla. :)
http://www.danielkarlsson.org/

KRAM!!!

HQ