Svenska
Blog

Jag blev antastad... På franska!!!

Skrivet av wushudanne den 14 december 2011 kl 22:34

Jag träffade min flickvän för ca 3 år sedan. Livet med denna temperamentsfulla kvinna är en berg och dalbana. Hon är en konstig mix av olika kulturer och etniciteter.
Hennes pappa var polsk jude som, vid 5 års ålder, lyckades fly från ghettot innan han skulle ha blivit skeppad till koncentrationslägren.
Hennes mor är från Kamerun(Afrika), som i sin ungdom flyttade till Paris och senare mötte min flickväns far. Så, min flickvän är alltså polsk jude, afrikan och fransyska. Galet. Hon är blekare i hyn och ljusare i håret än vad jag är och har blå-gröna ögon men hon har samtidigt de klassiska afrikanska ansiktsdragen och afrokrullet(och jag som alltid suktade efter blont och rakt hår?), och därför är det svårt för folk att placera henne. När hon precis hade flyttat till Stockholm så var det en ung tjej bakom disken på pressbyrån som på knagglig engelska(hon hörde att jag och tjejen pratade engelska med varandra) frågade:
"Excuse me, but what color are you?"
Enormt roligt tyckte vi eftersom det var lustigt formulerat. Vilken färg är du? Spygul idag, rosa imorgon? Den politiskt korrekta termen är väl "etnicitet", men vem orkar bry sig.

Hur som helst, härom natten så gick jag och lade mig sent efter lite Skyrim. Tjejen hade redan somnat och jag kröp försiktigt ner i sängen. Min flickvän grymtade till lite och vände sig mot min rygg och råkade då stöta till min bak med handen. Jag tog tag i hennes hand för att lägga hennes arm runtom mig, men innan jag hann göra det så började hon klämma/nypa min skinka på ett konstigt och spattigt sätt. Blev nästan orolig för att hon höll på att få ett epileptiskt anfall så jag frågade vad hon höll på med. En kavalkad av obegriplig franska vällde ut i hetsig takt och jag fattade noll, trodde att hon drev med mig. Jag svarade "what?" varpå hon lutade sig in över mig och mot mitt öra, fortfarande med det hetsiga rumpnypandet intakt, och fortsatte prata franska. Då kunde jag inte hålla mig längre, eftersom jag förstod att hon pratade i sömnen, och började skratta.
"Samantha, you are speaking french! I don't understand what you are saying!" sade jag till henne.
"Uh... Aahh, I forgot, you don't speak my language... ZZZZZzzzzz...." var hennes svar.

På morgonen mindes hon absolut inget alls, men vi skrattade åt det i alla fall.

Jag blev antastad... På franska!!!

Baguett -älskande snigelätare!!!

HQ