Svenska
Blog
Bunny - Ny målning

Bunny - Ny målning

Skrivet av wushudanne den 24 januari 2012 kl 13:14

Det var mindre bekvämt att ta med sig denna på tunnelbanan. Dels på grund av motivet, folk tittar på mig som om jag vore sjuk i huvudet, men dessutom så är den rätt stor med sina 150x100cm. Målad i akryl på duk och tog ca 2 veckor. Jag har en hel uppsjö med idéer som jag vill realisera, bland annat den som ni har bidragit till, i tid till utställningen. Fotot är är sisådär på denna. Blir för mycket blänk från all glossy medium och fernissa.

http://i171.photobucket.com/albums/u317/wushudanne/Bunny.jpg

På spelfronten har jag nu dragit ner på Skyrim, klarade da mainquest lixom och efter 200+timmar så känns det inte så spännande längre. Ganska tradigt till och med. Synd på ett sätt, men bra på ett annat då jag kan återgå till Dark Souls. Nog för att Dark Souls är beroendeframkallande, men det slukar inte timmar på samma sätt som Skyrim och därför stjäl det inte för mycket tid från målandet.

Angående min utställning som jag bloggade om sist så vill jag påpeka att jag har en specifik facebook-sida för min konst från vilken jag snart kommer att skapa ett event för,samt skicka ut inbjudningar till, utställningen. Man kan ju komma ändå, men om ni vill ha en inbjudan eller bara vara kompis med danielkarlssonart på fejjan så får ni hoppa över dit och lägga till mig.

HQ